Astfel, numarul supermarketurilor Billa se va mari cu 8-10 spatii comerciale, potrivit directorului general al companiei, Wolfgang Janisch, citat de Mediafax. Iar Praktiker vrea sa mai deschida pana in septembrie alte doua magazine cu produse de bricolaj.

Ambele retele au trecut la pasul doi de expansiune, orasele de dimensiuni medii si mici luand locul celor mari, cu peste 300.000 de locuitori. Billa va deschide magazine in orase precum Medias, Giurgiu, Reghin si Bacau. Compania va mai deschide si un spatiu de vanzare in Aeroportul „Henri Coanda”. Reteaua Billa numara in prezent 23 de magaznie.

Praktiker Romania, retea de distributie a materialelor de constructii si de amenajari interioare, va investi 16 milioane de euro pentru deschiderea unui magazin la Galati, la inceputul trimestrului doi, si a altuia la Targoviste in trimestrul trei, a anuntat marti compania.
Constructia celor doua magazine va presupune investitii de 16 milioane de euro. In prezent, Praktiker detine 16 magazine specializate.