Evenimentul Zilei > Social > Proiect editorial unic în Romania: Revista Capital cu articole din The New York Times
Proiect editorial unic în Romania: Revista Capital cu articole din The New York Times

Proiect editorial unic în Romania: Revista Capital cu articole din The New York Times

În luna februarie, revista Capital prezintă cititorilor săi, în exclusivitate, proiectul editorial: Turning Points – Global Agenda 2021.

În cele 100 de pagini ale revistei veți găsi subiecte, analize, imagini și relatări cu privire la evenimentele marcante ale anului 2020, efectele resimțite și consecințele acestora asupra anului 2021.

Ediția specială Capital cu articole din The New York Times, pe care o găsiți începând de astăzi pe piață, adună laolaltă articole și opinii scrise de personalități de renume mondial, dar și analize și interviuri realizate de redacția Capital despre subiecte ce țin de digitalizarea României, schimbări din agricultură sau mobilitate electrică.

Proiect editorial unic în Romania: Revista Capital cu articole din The New York Times

Printre personalitătile care au contribuit la realizarea acestei ediții speciale se numără și Laureatul premiului Nobel pentru Ştiinţe Economice, Joseph Stiglitz, fostul număr unu mondial în tenis, Naomi Osaka și activistul în protejarea oceanelor, Fabien Cousteau, fiecare relatând despre situațiile dificile expuse de anul 2020, cât și despre implicațiile pe care le vor avea acestea în anul curent.

Anul 2020 a venit cu evenimente marcante pentru întreaga omenire, fiecare lună aducând o nouă veste cu impact social, economic și emoțional. Un colaj realizat pe parcursul celor 12 luni ce include descrieri și imagini este disponibil în ediția specială Capital: instituirea carantinei în Wuhan, Brexitul, grevele și marșurile femeilor din Mexic, protestele pe tema justiției rasiale din SUA sau reformele politice cerute în urma exploziilor mortale din Beirut.

Proiect editorial unic în Romania

Totodată, în revista Capital cu articole din The New York Times, puteți descoperi care sunt pilonii principali pe care se axează marile companii în anul 2021. De exemplu, educația și recuperarea economică, sunt doar două dintre aspectele pe care gigantul Google are de gând să le aprofundeze în acest an. Despre toate aceste lucruri și proiectele de susținere și cele pe care le demarează Google, pe larg în revista Capital, acum la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

În acestă ediție specială regăsiți analize asupra domeniilor care vor avea schimbări radicale după anul 2020. Vorbim despre industria agroalimentară și prezentăm obiectivele anului 2021, cererea și oferta, dar și noile provocări cu care se vor confrunta fermierii.  O altă industrie pentru care cererea este destul de mare este cea a automobilelor. Mobilitatea electrică este o modalitate mai eficientă și tot mai des întâlnită printre opțiunile românilor.

În cele 100 de pagini ale revistei Capital, vă dăm întâlnire și cu Ambasadorul Israelului la București, Excelența Sa Domnul David Saranga, dar și cu 2 artiști consacrați ai României: Eugen Mihăescu și Damian Drăghici.

Caută revista Capital ce conține articole din renumita publicație The New York Times, acum, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro!

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!