Evenimentul Zilei > Social > Proiect editorial unic în România. Articolele din The New York Times, în revista Capital
Proiect editorial unic în România. Articolele din The New York Times, în revista Capital

Proiect editorial unic în România. Articolele din The New York Times, în revista Capital

Proiect editorial unic în România. Articolele din The New York Times, în revista Capital

 Vineri, 19 februarie, revista Capital aduce cititorilor săi un proiect editorial unic în România: ”Turning Points Global Agenda 2021”. Un supliment cu un conținut original ce include articole garantate de prestigioasa publicație americană, The New York Times.

În proiectul editorial ”Turning Points Global Agenda 2021” veți putea citi articole și opinii scrise de contributori internaționali pentru The New York Times, voci active ale lumii în care trăim astăzi și care își exprimă ideile despre anul greu ce tocmai l-am traversat cu toții, dar și despre perspectivele lui 2021.

Proiect editorial unic în România

Proiectul de 100 de pagini conține articole, analize și interviuri realizate de redacția Capital despre cele mai importante subiecte ale momentului, ce au un impact atât la nivel național cât și internațional. Alături de acestea, veți găsi articole scrise de personalități de renume mondial, precum Laureatul premiului Nobel pentru Științe Economice, Joseph Stiglitz, fostul număr unu mondial în tenis, Naomi Osaka sau activistul în protejarea oceanelor, Fabien Cousteau, care vor puncta atât situațiile speciale din 2020, cât și implicațiile pe care le vor avea acestea în anul curent.

Cu o existență pe piață de mai bine de 28 de ani, Capital este una dintre primele publicații economice din România care ajută românii să înțeleagă şi să folosească mecanismele economiei de piață, să se informeze corect și să identifice oportunitățile de afaceri. Misiunea pe care și-a asumat-o încă din 1992 continuă și în prezent prin identificarea continuă și dezvoltarea de proiecte ca cel prezentat în această lună, Turning Points: Global Agenda 2021, pentru a garanta un conținut folositor și de calitate pentru cititorii săi. Cu o apariție lunară, revista propune în fiecare număr suplimente tematice ce aduc informații din domenii cheie ca agricultură, energie, auto, construcții&logistică, imobiliare, inovație.

Ediția de februarie a revistei Capital ce conține articole din The New York Times o vei găsi din 19 februarie, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.