Evenimentul Zilei > Social > Vor urma trei zile de întuneric!? Profeția din interiorul Bisericii Catolice cutremură lumea
Vor urma trei zile de întuneric!? Profeția din interiorul Bisericii Catolice cutremură lumea

Vor urma trei zile de întuneric!? Profeția din interiorul Bisericii Catolice cutremură lumea

Dacă studiezi cu atenție profețiile făcute în ultimele două sute de ani de misticii Bisericii Catolice, e foarte greu să nu te treacă un fior de groază.

Există între aceste viziuni și profeții un fel de fir invizibil care leagă viziunea Papei Leon al XIII-lea de miracolul de la Fatima și profeția lui Marie-Julie Jahenny, cea care purta „stigmatele lui Hristos”.

Profeția celor trei zile de întuneric face și ea parte din acestă plasă nevăzută. Prima care a vorbit despre zilele de urgie care vor veni a fost italianca Anna Maria Taigi (1769–1837), pe care Biserica Catolică a trecut-o în rândul fericiților.

„Toți dușmanii Bisericii vor pieri pe întregul Pământ”

„Va veni peste tot pământul un întuneric intens care va dura trei zile și trei nopți. Nu se va vedea nimic, iar aerul va fi încărcat de o ciumă care îi va lovi, în principal, dar nu numai, pe dușmanii religiei. În acest întuneric va fi imposibil să folosiți orice lumina artificială, cu excepția lumânărilor binecuvântate.

Cel care, din curiozitate, va deschide fereastra pentru a privi afară sau își va părăsi casa, va cădea mort pe loc. În aceste trei zile, oamenii ar trebui să rămână în casele lor, să recite Rozariul și să-L roage pe Dumnezeu să aibă milă. Toți dușmanii Bisericii, indiferent dacă sunt cunoscuți sau necunoscuți, vor pieri pe întregul Pământ în timpul întunericului universal, cu excepția câtorva pe care Dumnezeu îi va converti în curând. Aerul va fi infectat de demoni care vor apărea sub tot felul de forme hidoase”.

Despre Anna Maria Taigi există mai multe informații că ar fi avut darul clarviziunii. Se pare că a prevăzut cu succes faptul că Bartolomeo Alberto Cappellari va fi ales drept Papă sub numele de. Înainte ca Pius al VIII-lea să moară, sora Anna Maria și monseniorul Natali au mers la San Paolo fuori le Mura. Când a sosit cardinalul Cappellari, ei se aflau într-o mică capelă pe care monseniorul a încercat să o lase liberă pentru cardinal. Sora Anna Maria nu a plecat. Cardinalul i-a spus monseniorului să nu o deranjeze, așa că monseniorul a în altă parte. Când, după un timp, monseniorul a întrebat-o de ce se uită fix la cardinal, ea a răspuns fără să șovăie: „Acesta este viitorul papă”.

Continuarea profeției

Anna Maria Taigi s-a stins în 1837, dar profeția ei a fost continuată de Marie-Julie Jahenny (1850–1941), cunoscută ca purtătoarea unor stigmate asemănătoare celor ale lui Hristos.


Ultima teorie a conspirației. Biden va fi președinte cu numele, dar puterea o iau alții


 

Marie-Julie Jahenny a vorbit despre mai multe viziuni pe care le-a avut cu Sfânta Fecioarp Maria și cu Iisus Hristos, de la care a primit profeții despre sfârșitul lumii, distrugerea Parisului prin război civil și venirea lui Antihrist.

De la vârsta de douăzeci și trei de ani și până la moarte, pe trupul ei au apărut stigmatele lui Hristos.

Dar asta nu e tot, potrivit martorilor, Marie-Julie Jahenny a trăit timp de câțiva ani fără altă hrană decât Euharistia. S-a spus despre ea că a fost de mai multe ori atacată de diavolul și ar fi avut darul profeției și al minunilor.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE