Evenimentul Zilei > International > Profeție teribilă a băiatului care a prezis pandemia! Un nou blestem ne lovește în decembrie 2020!
Profeție teribilă a băiatului care a prezis pandemia! Un nou blestem ne lovește în decembrie 2020!

Profeție teribilă a băiatului care a prezis pandemia! Un nou blestem ne lovește în decembrie 2020!

Abhigya Anand, astrologul indian în vârstă de 14 ani despre care se spune că a prezis pandemia de coronavirus încă din vara anului trecut, face noi predicții.

Într-o postare pe rețele sociale, Abhigya Anand a anunțat data exactă la care va fi eradicată pandemia. De asemenea, acesta a averitzat că omenirea se va confrunta cu o mare tragedie care va începe în decembrie 2020 și va atinge apogeul în luna martie a anului viitor, scrie Easternherald.

Profetul din India a mai spus că „este necesar să încetați uciderea animalelor și rănirea naturii mamei, deoarece aceasta are consecințe în Karma noastră”. „Dacă nu o facem, va trebui să ne confruntăm cu furia mamei pământești”.

Abhigya Anand a vorbit despre un nou război, dar și despre probleme economice majore la nivel mondial. Tânărul susține că toate acestea vor începe din luna septembrie și se vor încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă e vorba de prăbușire economică, un război sau, pur și simplu, pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru, au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât să transmitem frică și nesiguranță semenilor noștri”, spune acesta, în ultimul clip realizat.

A prezis pandemia în vara anului trecut

În videoclipul postat în vara anului trecut, Anand a explicat că, în noiembrie 2019 se va naște o boală care se va răspândi pe întreaga planetă, iar China va fi cea mai afectată de acest fenomen.

Abhigya Anand a ajuns la această concluzie pe baza unei eclipse lunare și a alinierii planetelor.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: