Evenimentul Zilei > Social > Cea mai NEAGRĂ PROFEȚIE s-a adeverit. BIBLIA a prezis acest moment. SEMNUL care i-a ÎNGROZIT pe creștinii din toată lumea
Cea mai NEAGRĂ PROFEȚIE s-a adeverit. BIBLIA a prezis acest moment. SEMNUL care i-a ÎNGROZIT pe creștinii din toată lumea

Cea mai NEAGRĂ PROFEȚIE s-a adeverit. BIBLIA a prezis acest moment. SEMNUL care i-a ÎNGROZIT pe creștinii din toată lumea

Cea mai grea profeție din Biblie s-a adeverit. Un vițel complet roșu a fost născut, lucru ce simbolizează apropierea Apocalipsei.

Creștinii din întreaga lume au trăit momente de panică atunci când a ieșit la iveală faptul că cea mai cumplită profeție din Biblie s-a adeverit, scrie Antena1.

O cunoscută organizație din Israel a anunțat recent faptul că o profeție din Biblie tocmai s-a adeverit, lucru ce a îngrijorat credincioșii din întreaga lume. În credința creștină și iudaică, nașterea unui vițel roșu în întregime.

Potrivit unor texte religioase, acesta este semnul că în curând se va reinstaura puritatea în lumea de pretutindeni.

Totodată, acesta este semnul despre care evreii cred că ar anunța construcția celui de-al Treilea Templu Sfânt din Ierusalim și deci, apropierea Apocalipsei.

În timp ce unii creștini și credincioși sunt de părere că semnul este unul cât se poate de clar și de biblic, confirmând profeția, alții sunt de părere că avem de-a face cu o simplă legendă.