Evenimentul Zilei > Actualitate > Expertul Biblic face o profeția APOCALIPTICĂ despre LUNA de SÂNGE care se va vedea pe 22 ianuarie
Expertul  Biblic face o profeția APOCALIPTICĂ despre  LUNA de SÂNGE care se va vedea pe 22 ianuarie

Expertul Biblic face o profeția APOCALIPTICĂ despre LUNA de SÂNGE care se va vedea pe 22 ianuarie

Lumea ar putea ajunge la un sfârșit exploziv pe 22 ianuarie, potrivit unui preot creștin american care face o predicție apocaliptică despre Blood Moon. Această afirmație surprinzătoare se bazează pe o predicție veche de secole, cunoscută sub numele de profeția Lunii de sânge, titrează Daily Star.

Luna sângeroasă a câștigat statutul de cult datorită unui citat apocaliptic din cartea biblică a lui Joel, care spune: "Soarele se va transforma în întuneric, iar luna în sânge, înainte de a veni ziua  cea mare și groaznică a Domnului"
Răspândirea știrilor despre sfârșitul zilelor o face pastorul Paul Begley – un predicator evanghelic care crede că sfârșitul este aproape.

Adresându-se armatei sale de credincioși online, pastorul Paul a spus: "Evident, aceste semne apocaliptice din cer indică un eveniment catastrofal la orizont". "Nu știm când. Dar să vă pregătiți să aveți o Super Lună de Sânge pe 20 și 21 ianuarie, dar nu înseamnă că iadul va fi dezlănțuit imediat pe 22 ianuarie", spune predicatorul american.

El continuă: "Dar asta nu înseamnă că nu se va întâmpla, bine? Deci, există aceste semne care încep să se manifeste".

Luna sângerie apare atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază perfect, astfel încât luna devine de un roșu intens, sinistru.

Acest lucru i-a determinat pe unii creștini să creadă că profeția se va împlini la începutul anului viitor, când Super Luna de sânge va apărea pe cer. "Apocalipsa, nu vine imediat, întâi sunt multe semne înainte de sfârșit care includ: războaie între națiuni, foamete și cutremure", titrează dailystar.