Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, profesorul de muzică de la Şcoala Nicolae Tonitza”este şi călugăr, fiindu-i interzis să mai slujească după apariţia acestor informaţii.

În funcţie de evoluţia anchetei, bărbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, au mai precizat reprezentanţii Arhiepiscopiei.

La Secţia 4 Poliţie din municipiul Constanţa, a fost depusă o sesizare din partea conducerii Şcolii Generale numărul 39 Nicolae Tonitza, în care se reclama faptul că un profesor al unităţii de învăţământ ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ în care mai multe eleve se pregăteau pentru ora de sport în vestiar.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe pagina sa de Facebook, iar ulterior le-a şters. Anchetatorii au precizat că fetele sunt în clasa a V-a, având 13 şi 14 ani, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

Polițiștii presupun că profesorul, în vârstă de 33 de ani, ar fi postat pe Facebook mai multe filmuleţe de pe camerele de supraveghere din unitatea şcolară, transmite Digi 24.

Te-ar putea interesa și: