Rosie Rees, în vârstă de 30 de ani, din Perth, Australia, a fost încurajată prima oară să se dezbrace, în timpul exercițiilor de yoga, de către iubitul său nudist.

Rosie a renunțat la jobul ei pentru a se dedica în întregime de organizarea de ședințe yoga nud. Femeia spune că a reușit să convingă de-a lungul a trei ani sute de femei să facă yoga nud și plănuiește să-și extindă conceptul și în SUA, potrivit Daily Mail.

Antrenoarea spune că a avut o revelație, în momentul în care a început să facă yoga fără haine pe ea. „Când m-am apucat să practic yoga golă-la început în dormitorul personal, apoi în grădina casei- am realizat cât de critică și conservatoare eram față de propriul meu corp”, spune Rosie Rees.

„Eram complexată de cicatricile de pe corpul meu, pliurile de grăsime de pe burtă și am observat celulita pe care o aveam. Dar m-am simțit, în același timp, liberă. Pe măsură ce am continuat practica am devenit mult mai împăcată cu mine însumi”, a mai declarat Rosie.

Femeia, care între timp a ajuns antrenoare, a început să practice yoga în 2012, când din cauza stresului de la serviciu avea probleme cu alimentația. În plus începuse să fumeze și să consume băuturi alcoolice, mai mult decât ar fi trebuit.