Evenimentul Zilei > Social > SCANDALOS! O profesoară a fost LOVITĂ și AGRESATĂ de ELEVI în timpul orei
SCANDALOS! O profesoară a fost LOVITĂ și AGRESATĂ de ELEVI în timpul orei

SCANDALOS! O profesoară a fost LOVITĂ și AGRESATĂ de ELEVI în timpul orei

O școală din Teleorman este în centrul atenției din cauza evenimentelor întâmplate într-o clasă de studiu.

O profesoară a fost înjurată şi bătută de proprii elevi în sala de clasă. Ca povestea să fie completă, incidentul a fost filmat chiar de către unul dintre agresori.

Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman.

Sfârșitul orei de educație civică a consemnat începutul calvarului pentru cadrul didactic.

Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă, care a fost lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează.

Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacţionează din nou violent. Întreg incidentul e filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: Nu atinge telefonul, că-l şifonezi, e auzit strigând către dascăl.

În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, dimpotrivă distrându-se pe seama profesoarei care este agresată. Directoarea şcolii a recunoscut personajele din clip şi spune că profesoara este suplinitoare la şcoala ei şi că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri. "Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore", a spus Valeria Gherghe de la Inspectorul Școlar Teleorman, conform observator.tv.

Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: