Evenimentul Zilei > Actualitate > Profesoară FILMATĂ întreţinând relaţii INTIME cu elevul MINOR
Profesoară FILMATĂ întreţinând relaţii INTIME cu elevul MINOR

Profesoară FILMATĂ întreţinând relaţii INTIME cu elevul MINOR

O profesoară a fost arestată deoarece a întreţinut relaţii intime cu un elev de 16 ani chiar în incinta şcolii. Elevul a reuşit să filmeze cu telefonul tot ceea ce i s-a întâmplat.

S-a întâmplat la Port Barre, Louisiana, unde profesoara ar fi avut un raport sexual cu un elev în interiorul şcolii unde muncea ca suplinitoare. Constance Robertson trebuie acum să dea socoteală de acte sexuale cu un minor, agravat de faptul că acesta îi era dat în îngrijire până la reunirea clasei. Femeia ar fi profitat de absenţa restului clasei, implicată într-o activitate în sala de sport, pentru a abuza de băiat.

 Băiatul de 16 ani a filmat totul cu telefonul şi a arătat filmarea prietenilor şi colegilor. Când însă filmuleţul a ajuns în mâinile direcţiei şcolii, s-a făcut imediat denunţ, iar poliţia a început să ancheteze. Forţele de ordine au sechestrat celularul băiatului intrând astfel în posesia imaginilor incriminate. Profesoara, dată afară imediat din şcoală, a recunoscut, dar  a şi dezvăluit faptul ca a crezut că băiatul ar avea 18 ani. Potrivit media locale, riscă cel puţin 10 ani de închisoare, notează Il Messaggero.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.