Evenimentul Zilei > Actualitate > PROFA PERVERSĂ, suspendată. STORCEA PLĂCERI CARNALE nebănuite din bărbaţi CU O TACTICĂ IMBATABILĂ. Detalii+18
PROFA PERVERSĂ, suspendată. STORCEA PLĂCERI CARNALE nebănuite din bărbaţi CU O TACTICĂ IMBATABILĂ. Detalii+18

PROFA PERVERSĂ, suspendată. STORCEA PLĂCERI CARNALE nebănuite din bărbaţi CU O TACTICĂ IMBATABILĂ. Detalii+18

Kim Hanson, o profesoară în vârstă de 37 de ani, a declarat revistei Closer că viața ei sexuală este incredibilă după o operație. Această declarație a costat-o foarte mult.

Profesoara a fost suspendată din fucția deținută după ce s-a lăudat cu faptul că a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul vaginului, scrie The Sun.

Aceasta preda la școala catolică Sfântul Clement din Runcorn, dar acum se află sub inspecția organelor de poliție, care anchetează acest caz.

”Dacă ar fi fost vorba despre un bărbat care vorbea despre cancerul testicular sau alte afecțiuni ale penisului nu ar fi deranjat pe nimeni. Chiar nu mă simt rușinată de cee ace am făcut”, a declarat Kim.

”Totul a pornit de la faptul că povestea mea a ajuns pe coperta revistei, așa a atras atenția publicului. Eu sunt de părere că era mai mult un articol informativ”, a mai spus aceasta.

Titlul articolului din revista Closer suna cam așa: ”Mi-am părăsit soțul și mi-am luat un vagin nou”. Profesoara a explicat că și-a făcut această operație pentru a prinde puțină încredere în sine, după ce a trecut printr-o despărțire urâtă.