Evenimentul Zilei > International > Procurorul general rupe tăcerea. Dezvăluiri despre rasism și bandele infracționale
Procurorul general rupe tăcerea. Dezvăluiri despre rasism și bandele infracționale

Procurorul general rupe tăcerea. Dezvăluiri despre rasism și bandele infracționale

În plină campanie electorală, procurorul general al Statelor Unite, William Bar, face acuzații extrem de grave.

Barr a afirmat că dacă vrei să identifici „rasismul sistematic” din America nu trebuie să cauți mai departe de sistemul public de educație, care este „întreținut de Partidul Democrat și de sindicatul profesorilor”.

„Iar oamenii vorbesc despre rasism implicit sau rasism sistematic. Rasismul din această țară nu este mai departe de sistemul nostru de învățământ public.

Este un sistem rasist menținut de Partidul Democrat și de sindicatul profesorilor”, a spus Barr în timpul unui interviu acordat Fox News.

La începutul aceluiași interviu, procurorul general a vorbit despre cât de dificil și periculos este să fii ofițer de poliție și i-a criticat pe politicienii care vor să blocheze finanțarea poliției:

„A fi ofițer de poliție este una dintre cele mai grele slujbe din Statele Unite. Le cerem acestor oameni să intervină în situații extrem de periculoase. Au slujbe care îi afectează enorm ca indivizi și familiile lor, intervenind în situații teribile fără să știe ce se va întâmpla. Și trebuie să continuăm să atragem cei mai buni oameni către aceste locuri de muncă. Și dacă nu susținem poliția, nu vom avea o forță de poliție. Aceste comunități nu vor fi în siguranță.

În prezent, mulți dintre liberali vor cumpăra tăcerea. Vor merge în orașele de resort și vor încerca să scape de efectele acțiunilor lor. Dar oamenii cu probleme nu vor scăpa. Viețile lor vor fi distruse. Nu vor avea parte de oportunitățile pe care ar putea să le aibă.

Școlile lui vor fi invadate de bande infracționale. Asta nu înseamnă că porți de grijă persoanelor de culoare”, a concluzionat William Barr, potrivit tribuna.us.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: