Evenimentul Zilei > Justitie > Procurorul care investighează frauda de la alegerile pentru Sectorul 1 acuză măsluirea procesului verbal
Procurorul care investighează frauda de la alegerile pentru Sectorul 1 acuză măsluirea procesului verbal

Procurorul care investighează frauda de la alegerile pentru Sectorul 1 acuză măsluirea procesului verbal

De la secție a plecat un proces verbal, iar la Biroul Electoral Central a ajuns un alt proces verbal, a declarat procurorul care se ocupă de investigarea acestui caz.

Sorin Iașinovschi, procurorul de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care se ocupă de investigarea posibilelor fraude electorale petrecute la alegerile pentru primăria Sectorului 1, a declarat că s-a petrecut un fapt foarte grav la acea vreme. Mai exact, el a afirmat că de la secție a plecat un proces verbal, dar la Biroul Electoral Central a ajuns alt proces verbal!

Procurorul de caz se întreabă ce s-a întâmplat cu procesul verbal

Dacă vă uitați pe site-ul Autorității Electorale Permanente, o să vedeți că de la secție s-a plecat cu un proces verbal într-o anumită formă. Semnat de toți membrii și din nu știu ce motive, când s-a ajuns la Biroul Central, s-au renumărat și s-a ajuns la o altă realitate. Când vezi aceste lucruri care sunt publice, îți dai seama că ceva s-a întâmplat. Deci ceva există!”, a declarat procurorul.

Postul România TV a difuzat, săptămâna trecută, imagini noi de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, din septembrie 2020, iar jurnaliştii sursei citate au spus că în sala cu voturi ar apărea chiar Clotilde Armand, cea care a câştigat mandatul de primăriţa în lupta cu Daniel Tudorache.

Primarul a reacționat pe contul de Facebook și a negat veridicitatea imaginilor.  „Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!” și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1. Ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă, dar nu răsare.

Reacția venită de la Clotilde Armand după apariția unor noi imagini

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile. În imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii.”

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: