Evenimentul Zilei > Justitie > Procurorii se apropie de finalul anchetei în cazul Mălinei Olinescu. Vezi care rămâne ipoteza despre moartea artistei!
Procurorii se apropie de finalul anchetei în cazul Mălinei Olinescu. Vezi care rămâne ipoteza despre moartea artistei!

Procurorii se apropie de finalul anchetei în cazul Mălinei Olinescu. Vezi care rămâne ipoteza despre moartea artistei!

Edi Borjog, procurorul desemnat să descurce toate ipotezele în cazul morții Mălinei Olinescu, a declarat că varianta cea mai plauzibilă rămâne sinuciderea.

Borjog a precizat, pentru ziarul Ring, că Doina Spătaru, mama Mălinei, a fost audiată: „Am audiat-o pe mama Mălinei Olinescu. Ea nu a confirmat tentativele anterioare de suicid, menţionând doar că era o fire mai depresivă. În principiu, declaraţia dumneaei nu schimbă cu nimic datele anchetei.
Pe de altă parte, am primit raportul expertizei fizico-chimice, care constată că, pe mostrele ridicate de la faţa locului – un pahar şi mai multe sticle de băutură: vin, whisky, cola -, nu s-a identificat nicio substanţă toxică (otrăvuri, droguri)".
Călin Geambașu urmează să fie audiat ca martor
Procurorul a mai adăugat că și prietenul din copilărie al Mălinei, Călin Geambașu, umrează să dea declarații. „Sm zis să nu-l presez sau să-l încurc. Dacă poate veni săptămâna asta, bine, dacă nu, va fi citat pentru săptămâna viitoare. El poate fi citat şi telefonic.
Dacă nu vine, îi trimitem citaţie acasă", a declarat Edi Borjog. Procurorul a mai precizat că încă se cercetează toate variantele în cazul decesului artistei. În schimb, cea mai plauzibilă ipoteză rămâne sinuciderea.
Mălina Olinescu s-a aruncat, în noaptea de 11 spre 12 decembrie anul trecut, de la etajul șase al blocului în care locuia.
CITIȚI ȘI:

  • Mălina Olinescu a fost înmormântată. Iubitul ei a plâns în hohote lângă sicriu
  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Un an de zile am rugat-o să meargă s-o vadă un doctor"
  • Iubitul Mălinei Olinescu: „Declarațiile lui Călin Geambașu m-au șocat”
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: