Impresara spune că Andreea a plecat la mare cu voia soțul ei, iar problemele în relația lor nu există așa cum s-a presupus.  Anamaria a mai spus că merită acest răsfăț, după ce timp de aproape doi ani, de când a devenit mămică, ea a stat mai mereu în casă cu fiica ei, Rebecca.

„Eu vorbesc non-stop cu finele mele şi avem o gaşcă frumoasă. Andreea era supărată că ai văzut ce au scris? Şi cum e ea vulcanică. Ea a plecat de la mine din casă la mare cu toate finele mele. A fost o noapte, s-a distrat, eu zic că îi ajunge, că doi ani nu s-a mişcat din casă de lângă aia mică. A spus maică-sa că stă cu fata, iar finu’, ăla e italian. E şi gelos. El a muncit zilele astea. Şi el nu suferă televiziunea şi dacă s-ar putea ca Andreea să nu se ducă niciodată la TV, ce bine ar fi. Niciodată o fină a mea nu îşi permite să se bată în club cu soţul. Andreea şi Dani sunt foarte bine”, a spus Anamaria Prodan la TV conform Cancan.ro.

Andreea Tonciu a fost în centrul atenției zilele acestea după ce s-a aflat că s-a certat rău cu soțul ei, Daniel Niculescu, la mare, de 1 Mai. Despre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, care au fost cununați de impresara Anamaria Prodan, s-a spus că ar avea mari probleme în mariaj.