Evenimentul Zilei > Monden > Probleme pentru Andreea Esca din cauza numelui ei adevărat. În ce situație a fost pusă de un polițist
Probleme pentru Andreea Esca din cauza numelui ei adevărat. În ce situație a fost pusă de un polițist

Probleme pentru Andreea Esca din cauza numelui ei adevărat. În ce situație a fost pusă de un polițist

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, ea activând pe piață media de peste 20 de ani, este. Însă, mumele său real, Andreea Esca Eram, i-a dat însă bătăi de cap în fața unui polițist.

Celebra prezentatoare TV a mărturisit, în cadrul unui interviu, o întâmplare din trafic, când a fost oprită de un polițist. Din cauza numelui din buletin, omul legii s-a „chinuit” să o caute pe aceasta în baz de date timp de jumătate de oră.

S-a dumirit alături de polițist cum o cheamă

„M-a oprit odată un poliţist şi nu mă găsea în baza de date. A durat vreo jumătate de oră până ne-am dumirit împreună că mă cheamă Esca Eram…”, a mărturisit Esca, scrie Cancan.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia.

Andreea Esca are o familie frumoasă și unită. Vedeta de la Pro Tv și Alexander Eram au la activ 21 de ani de căsnicie, iar lucrurile par să meargă la fel de bine ca în prima zi. Aceștia au împreună doi copii Alexia (21) și Aris (18) și au trecut de-a lungul timpului prin bune și prin rele, dar nimic nu i-a separat. Andreea Esca a mărturisit că soțul ei este un bărbat romantic și că mereu o susține în ceea ce face. Are grijă să îi acorde atenție și este mereu acolo atunci când este nevoie de el.

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!, după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a declarat Andreea Esca.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: