Evenimentul Zilei > Actualitate > PROBLEME neașteptate de sănătate pentru sportivul ACUZAT că și-a UCIS IUBITA
PROBLEME neașteptate de sănătate pentru sportivul ACUZAT că și-a UCIS IUBITA

PROBLEME neașteptate de sănătate pentru sportivul ACUZAT că și-a UCIS IUBITA

Oscar Pistorius, sportivul paralimpic condamnat la şase ani de închisoare cu executare pentru uciderea iubitei sale, în februarie 2013, se confruntă cu probleme de sănătate și a fost dus de urgență la spital.

Atletul sudamerican Oscar Pistorius, condamnat la şase ani de închisoare, a fost transportat, joi, la un spital in Pretoria după ce a acuzat dureri în zona pieptului.

 

Unul dintre reprezentanţii închisorii unde Pistorius îşi ispăşeşte pedeapsa a confirmat faptul că a fost spitalizat, însă nu a oferit alte detalii cu privire la starea de sănătate a sportivului paralimpic. Oscar Pistorius a fost condamnat, după apel, la şase ani de închisoare cu executare pentru uciderea fostei sale prietene, Reeva Steenkamp, în februarie 2013, scrie Mediafax.ro.

 

Sudamericanul, în vârstă de 29 ani, putea primi o pedeapsă mult mai aspră, acuzarea solicitând 15 de ani de închisoare pentru sportiv, care a împuşcat-o de patru ori pe Reeva Steenkamp, prin uşa toaletei locuinţei sale, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

 

În prima instanţă, atletul fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru "omucidere involuntară", însă Parchetul a făcut apel şi a obţinut condamnarea sa pentru crimă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: