Vedeta Antenei 3 ieşise la un eveniment împreună cu fiul său şi aştepta să intre după ce îşi luase biletele. Totuşi, un cetăţean a dorit să iasă în evidenţă…

Practic, cel în cauză a dorit să intre mai repede, adică înaintea lui Mircea Badea, care era în faţa lui şi îşi aştepta rândul.

Cetăţeanul grăbit nu ştia probabil cine este în faţa lui şi a avut o surpriză de proporţii când Mircea Badea i-a transmis ce avea de transmis.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” i-a reamintit persoanei respectice că nu a păstrat distanța regulamentară prevăzută în acest context pandemic.

Pentru a fi mai convingător, vedeta Antena 3 a luat atitudine şi chiar l-a și împins ușor pe individ: „I-am pus unuia mâna în piept.

M-am dus cu copilul undeva, trebuia să intrăm, cu bilete, şi am simţit că vine unul, practic în spatele meu. I-am zis: «Băi nene, păstrează distanţa!»

l-am şi împins aşa un pic. «Du-te de aici, că nu intri mai repede, crede-mă. Tot atunci intri.» Nu a ştiut ce să zică, s-a fâstâcit, eu aveam deja mască pe mufă.

El nu avea! Ăştia sunt cei mai mulţi!”, a spus Mircea Badea recent în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3.

Altfel, amintim că Badea a avut parte de un alt incident în urmă cu doar câteva zile, când se pregătea să intre la Radio ZU.

Realizatorul tv când a văzut niște muncitori care puneau gresie şi a comentat ironic întâmplarea: „Da…eu sunt pentru Prelungirea Ghencea.

Să se facă traficul fluid. Sunt şi pentru prelungirea stării de urgență. Mă amuză… Sunt pentru, să nu fie. Sunt de acord cu ceea ce au zis marea majoritate a oamenilor.

Să se dea la toată lumea, să ajungă la toată lumea starea de Urgență, mai ales că este complet inutilă. Mă duceam la Radio ZU, este într-o clădire de corporatiști.

La ora 19:10 nu este nimeni în clădire, eram eu singur. Eu nu urc niciodată cu liftul, o iau pe scările interioare, să urc la studio.  Nu e niciodată nimeni.

Poc, deschid ușa către holul spre intrarea spre Radio ZU. Hop, la mine se uită vreo 5 cetățeni care puneau gresie, într-un spațiu perfect închis, de vreo 11 metri pătrați.

Ne-am uitat unii la alții, m-am năpustit asupra ușii… Îți dai seama că dacă unul dintre ăia avea ceva… eu am intrat acolo ca o floricică.

Asta cu starea de urgență… dacă te uiți pe Instagram, artiștii stau așa, la mese, câte 12 minim. Nu stiu de ce dracu nu sunt deschise mall-urile. Singurul efect al stării de urgență este ăsta”, a spus Badea.