Evenimentul Zilei > Sport > Probleme la FCU Craiova. Antrenorii se feresc să preia echipa lui Mititelu. Refuz după refuz
Probleme la FCU Craiova. Antrenorii se feresc să preia echipa lui Mititelu. Refuz după refuz

Probleme la FCU Craiova. Antrenorii se feresc să preia echipa lui Mititelu. Refuz după refuz

Probleme mari la FCU Craiova după înlăturarea de la echipă a antrenorului Adrian Mutu. Varianta Marius Șumudică, mult vehiculată în ultimele ore, a picat definitiv. El nu a fost convins de propunerea patronului Mititelu și a oferit un răspuns tranșant pe subiect, anunțând că discuțiile s-au oprit.

 

„Am primit astăzi contractul de la ei, m-a sunat din penitenciar și Adrian Mititelu, dar nu voi antrena Craiova, nu sunt pregătit să mai antrenez în România. Prefer să dau curs ofertelor din străinătate”, a spus Marius Șumudică pentru GSP.ro.

După Șumudică a picat și varianta Neagoe

Mai nou, a picat și varianta Eugen Neagoe. „Încep prin a-i mulțumi lui Adrian Mititelu. Mă bucur că s-a gândit la mine. Din păcate, de această dată nu am ajuns la un acord, însă pe viitor nu-i exclus să colaborăm. Le doresc multă baftă, sunt oltean și le țin pumnii. Sper să găsească antrenorul potrivit”, a declarat antrenorul.

„A existat o discuție între mine și Șumudică, dar nu e nimic concret și nu vă pot da detalii despre negocieri. Bineînțeles că tata ia ultima decizie, chiar dacă nu e în libertate. Avem nevoie de un antrenor care să redreseze echipa. Un antrenor cu experiență ar putea gestiona mai bine presiunea. Și Leo Grozavu e un antrenor bun, dar nu vă pot spune dacă vom negocia sau nu cu el. Sperăm să ne înțelegem până joi cu noul antrenor”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mutu a ajuns la o înțelegere cu patronul echipei FCU Craiova, aflat după gratii, și a demisionat. Antrenorul pute fi demis peste patru etape, fără să fie despăgubit, facă „alb-albaștrii” se aflau sub locul 8. Dar, Mititelu nu a mai așteptat și s-a despărțit de tehnician. FC „U” se află pe locul 13 cu 9 puncte

El a demisionat, duminică după ce derby-ul Băniei a fost câștigat, CS „U” Craiova.

Poate fi alesul lui Mititelu

În ultimele ore a mai apărut o variantă, de rezervă, Flavius Stoican.

Refuzați de Marius Șumudică și Eugen Neagoe, oltenii s-au reorientat către Flavius Stoican, fostul căpitan al Științei. Un apropiat de-ai antrenorului a confirmat zvonul. Acesta ar urma să vină în Bănie alături de bunul prieten Bobi Verdeș, cel care ar urma să ocupe funcția de „secund”.