Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme în instanță pentru Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău o cheamă acasă. „M-am săturat de vorbe!”
Probleme în instanță pentru Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău o cheamă acasă. „M-am săturat de vorbe!”

Probleme în instanță pentru Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău o cheamă acasă. „M-am săturat de vorbe!”

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Deși artista spera ca divorțul să ajungă la capăt, instanța a decis stabilirea unui nou termen de judecată. Gabi Bădălău și-a jucat cărțile foarte bine și se pare că ultima speranță a Claudiei s-a stins. Bărbatul o invită pe vedetă să se mute la București, acasă, însă Claudia nu vrea nicicum.

Procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se întinde. Instanța a decis, pe 9 septembrie, stabilirea unui nou termen de judecată pentru luna noiembrie. Deși Claudia a sperat până în ultimul moment că tensiunile se apropie de final, Gabi Bădălău luptă până în pânzele albe, ba chiar o invită și acasă pe soția sa.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău e departe de a se fi încheiat. „Îl roade gelozia”

”Și de data aceasta, “soțul” meu m-a convins că nu dorește să terminăm, se leagă de tot felul de strategii și capcane ca să țină divorțul cât mai mult posibil. Avea posibilitatea ca ieri să înceteze cu știe el ce, dar e mai simplu să iasă în fața publicului și să nege ceea ce el cere și ce face cu ușile închise, într-o instanță”, a declarat Claudia după sentința de amânare dată de magistrați.

Claudia Pătrășcanu mai susține că pe partenerul ei (în acte) îl macină gelozia, după ce a reușit să-și găsească fericirea departe de bărbat. „Dacă deschizi google, cine apare în presa mondenă? Gabi Bădălău care acum zice ceva, apoi, altceva. Îl mai crede cineva oare? Mă întreb și eu! Mai nou, face afirmații despre viața mea, deși ar trebui în fața publicului, fanilor lui, căci este mai monden decât mondenii, să vină cu dovezi concrete, dar știți ce cred eu….. pe omul acesta încă îl înteresează persoana mea, îl roade gelozia, și dacă el trăiește o nefericire în viața lui, probabil îl deranjează și când zâmbesc acum. De ce trebuie să vorbească de o relație din partea mea, când, de fapt, el are una de interes național?”, s-a mai exprimat Claudia.

Bădălău o cheamă acasă. „M-am săturat de vorbe, eu nu mă pot muta”

Cântăreața a precizat că nu are de gând să se mute la București împreună cu copiii săi și a prezentat și motivele pentru care nu vrea să facă acest pas. „Cât despre mutarea lui din vorbe, căci de doi ani m-am saturat de vorbe, eu nu mă pot muta la București. Nu am cum să fac acest lucru, atât timp cât promisiunile lui de-a lungul timpului au fost doar minciuni. Aici, la Constanța, atât eu, cât și copiii avem o siguranță, iar o femeie și o mamă pentru copiii ei cam asta își dorește după tot ce a întâmpinat. Întrebarea mea este: De ce nu se mută el pentru interesul copiilor? Copiii își doresc acest lucru și l-au rugat de foarte multe ori. În momentul în care am fost dată afară din casă și mințită ulterior că voi fi ajutată să rămân în București, el nu s-a gândit nicio secundă la siguranța copiilor. De ce trebuie să fac eu totul, atâtea compromisuri?”, a spus cântăreața.

„Pe mine tot ce mă interesează sunt copiii și siguranța lor. Pe el ar trebui să-l intereseze creșterea și educația copiilor…educație începută la Constanta. De ce trebuie ca noi să ne schimbăm viața ca să-i fie lui bine? El chiar să nu facă nimic? Nu stăm trei persoane să ne mutăm și să ne schimbăm viața pentru o persoana care de multe ori uită noțiunea de tată. Înțeleg ca este obositor drumul București – Constanța, dar noi nu avem nicio vina pentru deciziile și acțiunile lui de acum doi ani și pentru tot acest parcurs”, a mai precizat Claudia.

Claudia Pătrășcanu: ”O să fie mândru de Gabriel și Nicholas!”

Cu toate acestea, vedeta îi oferă asigurări tatălui copiilor săi că, peste ani, va fi mândru de aceștia. Prioritatea numărul unu a cântăreței este creșterea copiilor, potrivit propriilor declarații. Claudia a promis că își dorește stabilitate școlară pentru ei și consideră că „nu este timpul pentru plimbări”.

„Un copil poate primi o educație și în vârf de munte, poate ieși medic sau să învețe cu bursă și la o școala de stat și îl asigur pe Gabi ca va fi mândru de băieții lui peste câțiva ani. Eu am încredere în copiii noștri și îi susțin. Eu am o prioritate clară: creșterea copiilor. Doresc stabilitatea școlară a copiilor și consider că nu este timpul de plimbări, mai ales că peste trei zile copiii încep școala.

Așa cum minte lumea, cu câteva zile înainte de proces, că se desparte de x,y, z, iar după proces se împacă, așa minte și în situația noastră de față. Să-l creadă cine vrea. A fost o nouă strategie a lui Gabi Bădălău. Inainte de toate, liniștea mea și a copiilor este cea mai importantă. Din respect pentru copiii mei, nu mai doresc să dau niciun interviu, tatăl monden să spună de acum înainte ce dorește”, a conchis Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: