Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme financiare pentru un site cunoscut din România. Detalii de ultimă oră
Probleme financiare pentru un site cunoscut din România. Detalii de ultimă oră

Probleme financiare pentru un site cunoscut din România. Detalii de ultimă oră

Site-ul Vocea.biz trece printr-o perioadă de probleme financiare. Vasile Pușcaș a anunțat redacția că sunt probleme financiare și că urmează măsuri.

Săptămâna trecută, redacția a fost înștiințată că finanțatorul Vasile Pușcaș se confruntă cu probleme financiare și că vor urma, în consecință, o serie de măsuri.

După anunțul de săptămâna trecută, Vocea.biz și-a anunțat vânzătorul de publicitate – regia Thinkdigital, reprezentată de Dragoș Stanca în România – că renunță la contract.

Printre măsurile adoptate de cei de la Vocea.biz se numără şi următoarele:

-Vocea.biz, un site cu peste 13 milioane de afișări lunar, urmează să fie “întreținut” de doar cinci oameni. În prezent peste 20 de ziariști lucrau pentru publicația online

-15 oameni urmează să plece. Printre aceștia, și publisherul general, Claudiu Ilioiu, cel care a lansat, practic Vocea.biz, în septembrie anul trecut (până atunci, site-ul se numea voceatransilvaniei.ro și era o publicație regională).

-Angajaților li s-a comunicat că vor mai primi salariul pe luna iunie și pe iulie. În iulie însă, redacția va lucra de acasă.

Claudiu Ilioiu, pentru Paginademedia.ro:

„Nu vreau să comentez situația. Este o decizie de management, luată de boardul companiei. Nu pot face altceva, decât să mă asigur că oamenii își vor primi drepturile salariale, conform contractului, până la închiderea colaborării”.