Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme în CĂSNICIE. ANDRA a recunoscut că s-a CERTAT CU MĂRUȚĂ
Probleme în CĂSNICIE. ANDRA a recunoscut că s-a CERTAT CU MĂRUȚĂ

Probleme în CĂSNICIE. ANDRA a recunoscut că s-a CERTAT CU MĂRUȚĂ

Andra a dat detalii incendiare privind motivul certurilor din familia sa, despre care presa a scris că îi amenință căsnicia cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Andra a declarat că familia ei nu este una perfectă și a explicat că există discuții, ca în orice familie, scrie B1.

“Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm””, a explicat Andra.

Ea a precizat că unul dintre motivele certurilor din familie este legat de copii.

“Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor. Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei”, a mai spus cântăreața.