Newsournet.ro vă prezintă câteva vedete autohtone surprinse în timp ce practicau sexul oral sau care, pur şi simplu, recunosc fără inhibiţii că aceasta practică reprezintă cireaşa de pe tort într-o relaţie.

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu nu s-a ascuns niciodată să recunoască faptul că reţeta unei relaţii fericite şi de durată este o viaţă sexuală activă şi picantă. Bruneta a recunoscut recent că îşi satisface iubitul, pe fotbalistul Nicolae Mitea, în fiecare seară. „Îmi place să-i lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară”, a spus acaesta.

Monica Gabor

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a scăpat nici ea. Ea a fost filmată în timp ce-i făcea sex oral partenerul de viaţă într-un restaurant din Capitală. Dar din păcate, acele probe nu au putut fi dovedite.

Daniela Gyorfi

Acum mai bine de șase ani, în presă au apărut mai multe fotografii în care Daniela îi facea sex oral unui bărbat. La vremea respectivă, Daniela a negat veridicitatea imaginilor, însă, ulterior, a spus că fiecare persoană e liberă să facă ce doreşte în dormitor.

Mariana Moculescu

Cine ar fi crezut vreodată că Mariana ar putea intra într-un astfel de top. Zilele trecute, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a fost acuzată în presă că practică sexul oral în schimbul a 500 de dolari. Totodată, toţi bărbaţii din viaţa ei i-au lăudat presaţia din dormitor, spunând că excelează atunci când vine vorba de felaţie.

Rosse Marie Florescu

Rosse Marie, fosta balerină, a fost surprinsă de iubitul în timp ce-i făcea sex oral, iar imaginile au ajuns în presă după ce relaţia lor a luat sfârşit. „Mă bucur că am apărut pentru că, în sfârşit, mi s-a luat o piatră de pe inimă. Aşteptam de doi ani de zile să se întâmple asta, stăteam mereu cu sufletul la gură… Este făcut de fostul meu iubit, cu care am avut o relaţie de circa 7 luni. Regret acum că l-am cunoscut, dar nu ştiu dacă mai ajutaăla ceva. Până la urmă nu cred că am făcut nimic rău, aveam o relaţie şi am făcut ceea ce se face de regulă în pat, cu persoana iubită”, spunea blonda la vremea respectivă.