Evenimentul Zilei > Actualitate > Pro TV propune show-uri, iar Antena 1 merge pe divertisment
Pro TV propune show-uri, iar Antena 1 merge pe divertisment

Pro TV propune show-uri, iar Antena 1 merge pe divertisment

În zilele de Crăciun la Pro TV "Pariu cu viaţa" invită telespectatorii în lumi paralele, iar "Vocea României" îşi alege liderul. La Prima TV şi la Kanal D filmele dau atmosfera de sărbătoare.

Crăciunul este o sărbătoare a familiei, iar televiziunile şi-au pregătit din timp grilele: ediţii speciale la cele mai urmărite emisiuni sau seriale şi nu au omis cele mai atractive filme.
Nu lipsesc producţiile care au ca temă Sărbătorile de Iarnă: comediile sunt pe primul loc, secondate de filmele fantastice sau aventuri.
Pro TV cântă cu "Vocea României"
În seara de Ajun, "Pariu cu viaţa" prilejuieşte o întâlnire ine dită cu Moş Crăciun, interpretat de Marin Moraru. Fanii serialului vor fi invitaţi să intre într-o lume în care-şi doreşte să trăiască Ioana Popa (Alina Eremia).
Aici, ea şi Andrei nu au fost schimbaţi la naştere, iar povestea şi-a croit un alt făgaş. Telespectatorii vor fi surprinşi s-o descopere pe Adela Popescu într-o postură inedită, în care a fost îmbătrânită.

PARIU CU VIAŢA. Marin Moraru şi Dorian Popa într-o poveste specială

Tot în Ajun, aşa cum ne-am obişnuit, Ştefan Bănică jr. va veni să ne colinde la Pro TV.

În ziua de Crăciun, Cătălin Măruţă va dărui şi va primi cadouri. Cu sacul în spinare, el va face surprize vedetelor, din Bucureşti până în Norvegia.

Filmele nu vor lipsi de la Pro TV. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li şi Bruce Willis vor fi "Eroi de sacrificiu". Televiziunea din Pache Protopopescu aduce de Crăciun şi "Strania poveste a lui Benjamin Button", un film câştigător a trei premii Oscar. Este o poveste incredibilă, în care un om se naşte bătrân şi moare bebeluş.
"Este o poveste despre doi oameni care îşi duc dorul şi despre faptul că, până la urmă, cu toţii avem în viaţă un traseu individual. Dacă te afli în locul potrivit, la momentul potrivit, poţi întâlni pe cineva cu care să ai o legătură puternică, în timp ce, dacă nu te sincronizezi, poţi să sfârşeşti izolat", a spus Cate Blanchett despre filmul în care a fost protagonistă.

FILM. „Strania poveste a lui Benjamin Button”
"Vocea României" dă tonul sărbătorii luni, 26 decembrie, cu bătălia pentru râvnitul titlu. Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga ajung în finală şi se vor prezenta cu cei patru concurenţi rămaşi în competiţie. Marele premiu de 100.000 de euro va ajunge doar la unul dintre ei.

În ultima ediţie a supershow-ului de la Pro TV, cei patru concurenţi vor cânta în duet cu antrenorii şi vor avea momente surpriză pentru telespectatori.
Crăciunul de Acasă
Acasă TV mizează pe poveştile fermecate şi iubirile magice. Mâine, Cinema ACASĂ a programat "Casa cu amintiri", povestea Jessicăi, un agent federal care se întoarce de Crăciun în oraşul natal. În Ajunul Cră ciunului, telespectatorii vor întinde "Capcană pentru Moş Crăciun", o comedie savuroasă.
INGREDIENTE
Antena 1 pariază pe "X Factor", Gabriela Firea, Simona Gherghe şi Mihaela Rădulescu, iar premiile cu multe zerouri vor să atragă o audienţă confortabilă la "Super Bingo Metropolis"
Trei dive ale showbizului românesc, Mihaela Rădulescu, Gabriela Vrânceanu Firea şi Simona Gherghe, sunt delegate de Antena 1 să dea adunarea în faţa televizorului în zilele de sărbătoare.
Mâine, Simona Gherghe prezintă o ediţie specială "Acces Direct", cu invitaţi precum Dida Drăgan şi Adriana Bahmuţeanu, dar şi mulţi alţii.

Realizatorii au imaginat şi o confruntare a Moşilor, pentru titlul de "Moşul anului". Concurenţii Rică Răducanu şi Ionela Prodan s-au dus tocmai în Laponia pentru a deveni reprezentanţii Moşului în România.
SPECTACOL. Simona Gherghe, Gabriela Firea şi Mihaela Rădulescu
Câştigători în scaun cu rotile
Tot mâine, Antena 1 dă viaţă poveştilor. Emma, câştigătoarea primului sezon "Next Top Model", vine în platou să povestească cum visul ei a devenit realitate, iar doi concurenţi de la "Câştigi în 60 de secunde", imobilizaţi în scaun cu rotile, vor dezvălui cum îşi construiesc împreună o casă şi lucrează cot la cot cu muncitorii. Seara de mâine se încheie cu minunatul film Disney, "Bambi".
În Ajun de Crăciun, "Mireasă pentru fiul meu" a pregătit o finală deosebită. Tot în Ajun, moşul le aduce telespectatorilor o super gală live "X Factor".
Semifinaliştii concursului, Alin Văduva şi Iulian Vasile, din categoria de vârstă a lui Adrian Sînă, Andrei Leonte din categoria lui Mihai Morar şi T&L, grupul din categoria de vârstă a Paulei Seling, sunt cei patru concurenţi care vor păşi din nou în lumina reflectoarelor. Chiar în ziua de Crăciun, fanii show-ului vor afla numele finaliştilor "X Factor".
Sărbătoarea continuă cu cea mai bogată ediţie "Super Bingo Metropolis". Este a treia ediţie specială de Crăciun Super Bingo, numită sugestiv "Crăciunul de Aur": totalul premiilor telefonice se apropie de 100 de mii de euro, iar premiul de bingo acumulat de 22 de miliarde. Seara se încheie cu Mihai Bendeac.
Mihaela Rădulescu nu a uitat de prietenii din România
Luni, în a doua zi de Crăciun, Antena 1 reia petrecerea cu Gabriela Vrânceanu Firea, care invită telespectatorii la "Crăciunul în familie".

Printre vedetele invitate, însoţite de copiii lor, se numără Marcel Pavel, trupa Class, Andra, Leonard Doroftei, Simona Gherghe, alături de care Gabi Firea va şi cânta, Maria Cârneci, Rodica Popescu Bitănescu şi George Ivaşcu.
"Este o plăcere pentru mine să mă întâlnesc cu mari artişti români, dar şi cu nepoţeii sau copiii lor. Vor fi două emisiuni speciale, pline de culoare, energie şi surprize. Veţi afla ce cadouri au primit Sofia Vicoveanca, Andra, Marcel Pavel, Maria Cârneci, Sanda Ladoşi, Mihaela Cernea. Ei, şi alţi invitaţi speciali vor dezvălui şi ce daruri «au comandat» Moşului în anii trecuţi şi ce năzbâtii au primit în schimb", a declarat Gabi Firea pentru EVZ.
Pe 26 decembrie, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru revin şi ei la Antena 1 într- o ediţie specială şi cu umor, "Crăciun cu Nae şi Vasile".
A doua zi, Mihaela Rădulescu le dă şi ea întâlnire românilor, simţindu-se ca între "Între prieteni", o serie de ediţii speciale.

CRBL, Alex Velea, Marcel Pavel, Monica Anghel şi Anca Neacşu se numără printre invitaţii vedetei.

Pe 27 decembrie, Dan Negru încheie sezonul "Plasa de stele" cu o emisiune ce se vrea fără egal.
Telespectatorii au votat pe pagina de Facebook a show-ului cine este victima anului. În ediţia specială "Plasa de stele", telespectatorii vor vedea care a fost "Farsa anului 2011", dar şi reacţiile vedetelor când au aflat că au căzut în plasa lui Negru.
TVR
Al 55-lea Crăciun cu Televiziunea Română
Zilele de 24, 25 şi 26 decembrie vor fi dedicate la TVR 1 celor 55 de ani pe care Televiziunea Română îi împlineşte în luna decembrie. Un prilej de întâlnire cu glorii ale teatrului, sportului, filmului, muzicii, dar şi o bună ocazie de a trece în revistă istoria TVR, cu ajutorul materialelor de arhivă, dar şi cu cei al căror destin s-a împletit cu această instituţie.
Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Corina Chiriac, Magda Catone, Bogdan Stanoevici şi Marius Florea Vizante se numără printre invitaţi. În călătorie, telespectatorii vor fi însoţiţi de Mircea Radu pe 24 decembrie, Iuliana Tudor pe 25 decembrie şi maestrul Florin Piersic pe 26 decembrie.

MIRCEA RADU, FLORIN PIERSIC ŞI IULIANA TUDOR
Programele speciale încep sâmbătă cu 55 de ani de sport în 55 de minute. Liana Stanciu spune istoria celor mai importante concursuri muzicale: Cerbul de Aur şi Eurovision, iar Iuliana Marciuc trece în revistă istoria umorului în "Înainte şi după Toma".
"Ne vedem la TVR" va aduce vedete la întâlnirea cu Moş Crăciun şi Moş Gerilă. Duminică, TVR 1 transmite în direct Slujba de Crăciun, iar la "Dănutz SRL", Dan Bittman şi Antonio Passarelli dau o petrecere cu cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară.
Pe 26 decembrie, peste 100 de reprezentanţi ai celor mai importante sporturi sunt invitaţi pentru a vorbi despre succesele lor, iar Alina Alexoi şi Mihai Constantin vor fi gazde.
Tot luni, Gala teatrului şi filmului de televiziune, prezentată de Florin Piersic îi are invitaţi pe Damian Crâşmaru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Radu Beligan, Victor Rebengiuc, Ion Lucian, Adela Mărculescu, Carmen Stănescu, Ion Dichiseanu, Constantin Codrescu, Tamara Buciuceanu şi Sebastian Papaiani.
MERITĂ VĂZUT
Programe pentru toate gusturile
B1 TV. În ajunul Crăciunului, la "Săptămâna mondenă", vedetele povestesc ce înseamnă această sărbătoare pentru ele, iar Gabriel Cotabiţă a realizat o rubrică specială pentru cei care nu au familie.

  • În seara de Ajun, Roxana Iliescu şi Cătălin Oprişan se vor afla în căutarea lui "Moş Crăciun" prin Bucureşti.
  • Pe 25 decembrie, "Generaţia cu cheia de gât" debutează în noul sezon. Sanda Nicola îl va avea invitat pe Costel Busuioc. "Ultimul cuvânt" vine în aceeaşi zi cu o ediţie specială cu tema "Războiul clandestin al blocului sovietic cu România". Invitaţi: Larry Watts, Vartan Arachelian şi Cristian Troncota.

Kanal D spune în Ajun "Asta-i România!", emisiune prezentată de Mihai Ghiţă. Veţi vedea cum se taie porcul, dar şi cum pregătesc maramureşen cele sarmalele şi cozonacii.

  • În ziua de Crăciun, "D Paparazzi" aduce un material în exclusivitate acasă la Andreea Marin.
  • Luni, 26 decembrie, "Draga mea prietenă", vine de dimineaţă cu muzică de petrecere, colinde şi voie bună.

TVR Cultural. "Grădina cu îngeri", este documentarul propus pentru ziua Naşterii Domnului. Un film cu şi despre comunitatea de maici de la Mănăstirea Pasărea.
TVR 2 a pregătit un program special de sărbătoare, cu filme artistice, seriale şi documentare pentru toate vârstele. Nu vor lipsi transmisiunile directe de la Vatican.
Prima TV. Pe 24 decembrie, şobolanul Ratatouille îşi urmează visul de a deveni maestru bucătar.
Paprika TV. Dacă încă nu ştiţi ce ar fi potrivit să pregătiţi pentru masa de Crăciun, Jamie Oliver prezintă reţetele sale clasice pentru Sărbători, alături de fiicele sale, Poppy şi Daisy. Un curcan suculent, cu o umplutură grozavă şi multe garnituri gustoase este recomandarea celebrului bucătar pentru masa din ziua Crăciunului.
CRĂCIUNUL COPIILOR
"Ella fermecată ", "Busola de aur" sau "Jocurile din Valea Ielelor" sunt poveştile pentru cei mici
Desenele animate sunt vedetele acestor zile şi aproape toate televiziunile generaliste au inclus în grilă filme speciale pentru micuţii telespectatori.
Naţional TV. Ajunul Naşterii Domnului aduce "Crăciunul păpuşilor Muppets", urmat de "Popeye marinarul".

În ziua de Crăciun sunt propuse filmele "Tom Sawyer" şi "Igor".
HBO. Pe 24 decembrie se va spune "Povestea jucăriilor 3".

Pro Cinema. "Mumble, cel mai tare dansator" este alegerea făcută pentru 24 decembrie.
Pro TV. Răsfaţă micuţii telespectatori în ziua de Crăciun cu "Madagascar 2", urmat de "Busola de aur", cu Nicole Kidman.
Acasă TV. Pe 25 decembrie, Anne Hathaway vine într-o frumoasă poveste de iubire, cu zâne şi elfi, "Ella fermecată".
Disney Channel. În primul lor eveniment televizat, Clopoţica şi prietenele ei, zânele, se adună să participe la "Jocurile din Valea Ielelor".

  • Nu lipsesc din aceste zile "Magicienii din Waverly Place", „Baftă Charlie", "Sunt în formaţie", "Totul pentru Dans", "Kid Vs Kat", "O viaţă minunată pe punte" sau "Phineas şi Ferb".
  • Lor li se alătură "Clubul Mickey Mouse", "Choo Choo Express", „Agentul Special Oso", "Luminile de sărbătoare" şi "Mini-aventurile lui Winnie de Pluş", programat pentru weekend-ul de Crăciun.

Jim Jam. Aduce vremea poveştilor pentru prichindei cu "Thomas şi prietenii săi – Cu toată viteza înainte", programat sâmbătă, 24 decembrie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: