Cel mai recent sezon din Las Fierbinți a ajuns la final, iar serialul de comedie a fost lider incontestabil în topul audiențelor. Aproape două milioane de oameni din toată țara au urmărit, în medie, finalul sezonului 15.

Kanal D și Antena 1, următoarele clasate, au avut cu aproape un milion de telespectatori mai puțin, scrie Paginademedia.

Serialul au avut priză și la tineri, unde au scos aproape jumătate de milion de privitori în medie. 

La bataie cu serialul de pe Pro TV, pe interval, Antena 1 a avut prima parte din emisiunea lui Dan Negru, Scena Misterelor (a început la ora 20:00). Kanal D a difuzat serialul turcesc Povestea noastră (tot de la 20:00). 

NAȚIONAL. Pro TV s-a clasat pe primul loc în toată țara cu Las Fierbinți. A avut o medie de aproape două milioane de privitori în fiecare minut. 

Kanal D, următorul clasat, a scos o medie de un milion de telespecatori în fiecare minut, pe intervalul serialului de comedie. 

Antena 1, postul de pe locul trei, a înregistrat cifre de aproximativ 950.000 de privitori pe minut. 

URBAN. Las Fierbinți a stat bine și la orașe. Pro TV a scos o medie de 1,1 milioane de privitori de la orașe, cu serialul de comedie. 

Antena 1 și Kanal D au făcut schimb de locuri. Cele două posturi au avut cifre apropiate, Antena 1 – 520.000 și Kanal D – 470.000. 

COMERCIAL. Pro TV a fost lider detașat pe segmentul comercial. Pe publicul tânăr s-a înregistrat cea mai mare diferență dintre Pro TV, primul loc, și Antena 1 și Kanal D – locurile doi și trei. 

Pro TV a avut o audiență de aproape jumătate de milion de telespectatori, cu Las Fierbinți. A avut o cotă de piață de 35,2%. 

Te-ar putea interesa și: