Un cerc de persoane din “interior” a angajat anchetatori criminalişti pentru a examina două fotografii: una îl arată plimbându-se prin Central Park din New York cu Epstein în 2010 , a doua este cu mâinile în jurul taliei Virginiei Robert, în 2001, Londra.

Se crede că „cercul din interior” al ducelui de York a recrutat experți pentru a analiza autenticitatea a două fotografii care l-au plasat în centrul scandalului Epstein. Prima imagine îl arată pe Andrew plimbându-se prin Central Park cu miliardarul pedofil în 2010 – la doi ani după ce Epstein a admis că trafica pentru prostituţie fete de 14 ani.

A doua poză este tot cu el la fosta iubită a lui Epstein, acasă la Londra, Ghislaine Maxwell, în Londra, în 2001. Andrew are mâinile în jurul taliei Virginiei Roberts Guiffre, care avea 17 ani la acea vreme și susține că a fost folosită ca sclavă sexuală a lui Epstein.

Avocații au pus deja sub semnul întrebării autenticitatea imaginilor, surse afirmând că degetele lui Andrew arată „prea dolofane” și că ar putea fi o „cusătură”. O altă sursă a declarat pentru Sunday Times că înălțimea lui Andrew din poze nu este reală.

A doua imagine îl arată pe Andrew plimbându-se prin Central Park cu miliardarul pedofil în 2010 - la doi ani după ce Epstein a recunoscut la prostituarea fetelor încă de la 14 ani.