Daily Mail anunţă că Ducele și Ducesa de Cambridge au jucat Bingo cu rezidenții unui azil şi au dialogat cu personalul de acolo în timpul unui apel pe Zoom.

Cei doi au aflat din cinemaul casei lor despre experienţele avute de îngrijitorii din Marea Britanie în timpul focarului de coronavirus.

Vorbind din casa lor din Amner Hall, Norfolk, unde se izolează, Prinţul William şi Kate Middleton le-au mulțumit acestora pentru eforturile lor neobosite de a continua să aibă grijă de cei mai vulnerabili din societatea britanică.

În timpul discuției, William a recunoscut că este „în special” îngrijorat de tineri și că „implicațiile absenţei şcolare” în timpul crizei generate de pandemia „exportată” de China.

Folosind un dispozitiv special pentru amestecarea bilelor de bingo, Ducele şi Ducesa de Cambridge au făcut mai multe glume în timp ce extrăgeau numerele.

La un moment dat, doamna Drew-Smith a strigat: „Am câștigat!”. Cuplul a aplaudat și William a felicitat-o. „Bună Joan”, a spus Kate. „Foarte bine!”

„Vom spune mulțumiri și adio tuturor. Vom încerca să ne descurcăm un pic mai bine la bingo data viitoare”, a spus William în finalul intervenţiei video.