Pregătirile pentru prinţul William par să se accelereze, potrivit presei britanice.

Ducatul Cornwall, pe care îl va moşteni Prinţul William (Wills), şi totodată devenind Duce de Cornwall,  este un portofoliu imens de terenuri și proprietăți care oferă venituri uriaşe moștenitorului.  Ducatul deține aproximativ 134.000 de acri de teren în mai mult de 23 de județe din Marea Britanie și se presupune că este evaluat la 1 miliard de lire sterline.  Aceasta a generat, anul trecut, lui Charles 20,5 milioane de dolari, pe care Charles îi folosește pentru a-și finanța activitățile publice, caritabile și private.  De asemenea, îl folosește pentru a acoperi cheltuielile oficiale ale familiei sale – inclusiv ale lui Wills, Kate, prințul Harry și Meghan Markle.

Charlie Proctor, editorul Casei Regale, a declarat recent pentru Daily Star Online: "La fel ca prințul Charles care se pregătește să devină Rege, William se pregătește deja să devină Prințul Țării Galilor".

Editorul, foarte direct a declarat:  "Cred că este important să spunem că, la fel ca tatăl său, William se pregătește, de asemenea, să devină Rege". "Ca atare, el trebuie să învețe deoarece momentul venii sale pe tron ​​ar putea veni mai devreme decât mai târziu". 

Charlie a adăugat: "William se pregătește să devină Prințul Țării Galilor (și regele) prin îndatoririle sale curente, ca fiind al doilea în linie cu tronul.  "El promovează cauzele de care se îngrijește, organizează întâlniri și audiențe cu diferite grupuri importante și este sfătuit de către asistenți de rang înalt".

Aşadar Casa Regală forofoteşte şi, cu siguranţă, aceste lucruri pică greu lui Meghan deoarece, aşa cum declara editorul regal, nu suportă să fie în umbra lui Kate. De aici dorinţa sa de a se muta în Statele Unite unde ar putea fi Regina neoficială a Americii.

 

Te-ar putea interesa și: