Evenimentul Zilei > Monden > Prințul William, Kate şi micuțul George, prezenți pe stadionul Wembley la meciul Anglia – Germania. FOTO-VIDEO
Prințul William, Kate şi micuțul George, prezenți pe stadionul Wembley la meciul Anglia – Germania. FOTO-VIDEO

Prințul William, Kate şi micuțul George, prezenți pe stadionul Wembley la meciul Anglia – Germania. FOTO-VIDEO

Prințul William, Kate şi micuțul George au participat la meciul dintre Anglia şi Germania, meci care s-a finalizat cu victoria englezilor. Britanicii spun că regalii au purtat noroc echipei naționale la EURO 2020.

Micul prinț, în vârstă de șapte ani, a participat la meciul de fotbal Euro 2020 pentru a urmări Anglia – Germania. Prințul George şi-a făcut prima apariție publică din acest an, participând la un meci de fotbal dintre Anglia și Germania alături de părinții săi, prințul William și Kate Middleton .

Băiatul de șapte ani a fost fotografiat marți în tribunele stadionului Wembley pentru meciul Euro 2020, unde a putut fi văzut îmbrăcat formal într-un costum bleumarin cu cravată cu dungi roșii şi albastre.

Image

 

Ținuta micului prinț se potrivea cu cea a tatălui său, care stătea lângă el îmbrăcat și el într-un costum bleumarin și cravată cu dungi roșii și albastre. Cei trei şi-au manifestat bucuria la fiecare gol înscris de echipa Angliei după cum se poate remarca din imagini.

Image

Ducesa de Cambridge a putut fi văzută purtând un blazer roșu aprins cu nasturi aurii, pe care l-a asociat cu o cămașă albă și pantaloni negri pentru ocazia aceasta.

Participarea prințului George la meci, a declanşat mare bucurie pe rețelele de socializare printre fanii regali, care au fost fericiți să-l vadă pe tânărul de șapte ani.

„Micul prinț George, în costum și cravată !! Mi s-a topit inima !!! ” a scris o persoană a postat pe Twitter.

Image

Un altul a spus: „Acesta este singurul tweet pe care îl veți vedea despre fotbal, cât de drăguț este Prințul George cu părinții săi la meciul din această seară # EURO2020 .”

Prințul George, care va împlini opt ani luna viitoare pe 22 iulie, este un cunoscut fan al echipei de fotbal din Anglia, întrucât a fost fotografiat purtând tricoul oficial în pozele sale de ziua de naștere făcute de ducesă în 2019.

Poate că a fost cu noroc – Anglia a câștigat meciul cu 2-0

Frații mai mici, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și prințul Louis, în vârstă de trei ani, nu au fost prezenți la meci, cu toate acestea, fiica ducelui și a ducesei s-a alăturat recent fratelui ei mai mare pentru a participa la un eveniment alături de prințul William de Ziua Tatălui.

Sursa foto: Cambridges @loveforcambridg

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: