Din câte se pare, acesta a luat-o serios pe urmele mamei sale și consultă des un medium cu privire la viitorul regatului și al familiei sale.

După criticile puternice care i-au fost adresate ducesei de Cambridge cu privire la motivele certurilor cu Meghan, acum ies la iveală informații stranii despre primul fiu al lui Prințului Charles.  susține ziarul italian Il Giornale care se referă la un articol apărut în revista Tatler..

Din câte se pare, William invită cu asiduitate un medium la palat, mai ales în ultima vreme. Prințul e foarte îngrijorat pentru viitorul său și al monarhiei britanice și, din acest motiv, se bazează din ce în ce mai tare pe premonițiile clarvăzătoarei. Surse apropiate palatului susțin că îngrijorarea lui William s-ar fi accentuat semnificativ după nunta lui Harry cu Meghan și separarea celor doi de familia regală. William se teme că că Megxit ar fi afectat iremediabil coroana.

Deși mediumul este primit cu toate onorurile la reședința Prințului, soția sa, Kate Middleton, nu participă la întâlniri. Zvonurile spun că  nu ar fi deloc de acord cu unele dintre deciziile prințului William, mai ales în ceea ce privește încrederea pe care o acordă prevestirilor unei femei care știe foarte puțin despre viața și legăturile din familia regală.

Kate păstrează, însă, aparențele la fuecare vizită. Salută mediumul cu un zâmbet, schimbă câteva  amabilități și  apoi se refugiază în apartamentul ei, așteptând să se încheie întâlnirea. Indiscrețiile despre interesul Prințul William pentru ocultism au zguduit iar liniștea familia regale, de parcă nu erau deja suficiente problemele cu Megxit și păcatele Prințului Andrew cu minore.

Mulți nu sunt deloc fericiți că Prințul îi calcă pe urme lul Lady D chiar și în această privință. Nemulțumită de vizitele clarvăzătoarei e și Kate Middleton.  E hotărâtă, însă, să lupte alături de soțul ei. Așa că pentru a tăia din rădăcină orice zvonuri face eforturi să afle cine e autorul indiscrețiilor,