Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a revenit în Marea Britanie pentru înmormântarea prințului Philip în această sâmbătă, în timp ce soția sa, Meghan Markle, a rămas în California din cauza problemelor legate de sarcină. Ducele de Sussex, care se autoizolează în prezent la Frogmore Cottage, va dori să se întoarcă la Meghan rapid după înmormântare, spune expertul regal Ingrid Seward. Ea a susținut că Harry se va întoarce în California a doua zi după înmormântare sau mai târziu în acea zi.

Prințul Harry dorește să se întoarcă la soție după înmormîntarea bunicului

Vorbind cu US Weekly, doamna Seward a spus: „Cred că Harry va dori foarte mult să se întoarcă la Meghan de îndată ce s-a terminat înmormântarea. Probabil că se va întoarce în California poate a doua zi sau poate mai târziu sâmbătă”.

Se întâmplă întrucât un regalist și-a exprimat speranța că ducele de Sussex se va împăca cu familia sa când se va întoarce în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său, scrie express.co.uk.

Prinţul Harry a ajuns duminică seară în Anglia pentru funeraliile bunicului său, prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth II, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. Meghan Markle, soţia lui Harry însărcinată cu al doilea copil, a rămas în California.

Este prima dată când prinţul Harry revine în ţara natală în mai mult de un an.

Trupul neînsufleţit al prinţului Philip este depus la Castelul Windsor.

Funerariile vor avea loc pe 17 aprilie

Palatul Buckingham a confirmat sâmbătă că prinţul Harry va participa la funeraliile programate să aibă loc pe 17 aprilie la capela St. George de la Castelul Windsor.

Ducesa de Sussex a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească, sarcina fiind avansată, a spus un purtător de cuvânt al casei regale.

Înmormântarea prinţului Philip, duce de Edinburgh, va avea loc sâmbătă şi va fi transmisă de televiziuni de la ora României 17:00.