Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry și Meghan Markle, huiduiți la Premiile TV. Invitații s-au ridicat în picioare şi au vociferat
Prințul Harry și Meghan Markle, huiduiți la Premiile TV. Invitații s-au ridicat în picioare şi au vociferat

Prințul Harry și Meghan Markle, huiduiți la Premiile TV. Invitații s-au ridicat în picioare şi au vociferat

După ce gazda Premiilor Televiziunii Naționale a introdus joi seara colecția celor mai iconice momente TV de anul acesta, difuzând un montaj cu scene din interviul infam al ducilor de Sussex, reacția invitaților  a fost realmente șocantă.

În clipa când a fost difuzat un clip al interviului lor cu Oprah Winfrey la Premiile Televiziunii Naționale de aseară, invitații de seamă au reacționat spontan: au huiduit la scenă deschisă.

Deşi huiduielile nu au apărut pe transmisia ITV în direct, participanții au dezvăluit pentru MailOnline că cei prezenți s-au ridicat și au huiduit odată ce Ducele și Ducesa au apărut pe ecran.

O sursă din public a declarat: „Megan și Harry au fost arătați pe ecran într-un montaj TV din ultimele douăsprezece luni. Imediat, au existat huiduieli puternice în întreaga arenă”.

La acest eveniment anual participă cele mai mari vedete din Marea Britanie

Evenimentul de pe arena O2 din Londra este un punct culminant al calendarului showbiz-ului la care participă unele dintre cele mai mari vedete din Marea Britanie – sugerând că reputația ducilor de Sussex este praf chiar și printre elitele celebrităților.

O a doua sursă, o celebritate care a cerut să nu fie numită, a spus: „Când a apărut clipul Meghan, au existat huiduieli din partea publicului. Unii au strigat și au râs. Era o situație jenantă…. din păcate, Meghan nu era evident prea populară la acest mare eveniment”.

Interviul bombă al Sussexes de două ore și jumătate cu Oprah, din martie, a fost urmărit de peste 17 milioane de oameni din întreaga lume.

Cuplul a acuzat un membru al familiei regale de rasism, sugerând că ruda a întrebat „cât de închis la piele” ar fi fiul lor; a spus că au fost alungați din Marea Britanie, în parte, de discriminare; și a acuzat echipa Palatului că nu a susținut o Meghan în acele momente grele.

Harry a dezvăluit o ruptură uimitoare cu tatăl său, susținând că familia lui l-ar fi întrerupt financiar, în timp ce a sugerat că regina a fost foarte influențată și a anulat o întâlnire programată la Sandringham.

Meghan a acuzat-o și pe Kate că a făcut-o să plângă

Apoi a sugerat că regalii superiori au planificat în așa fel încât Archie să nu aibă niciodată un titlu; și a spus că oficialii nu au reușit să se ridice în favoarea cuplului împotriva comentariilor „rasiste”, în timp ce mințeau pentru a-i proteja pe ceilalți.

Interviul a generat imediat o reacție adversă după ce experţii regali au dezvăluit o serie de inexactități, în timp ce Oprah a fost de asemenea criticată că a permis acele declarații nepotrivite.

De asemenea, a existat furie în legătură cu decizia lor de a-și spăla rufele în public familia, când prințul Philip era bolnav.

Piers Morgan s-a numărat printre cei care au criticat interviul, spunând că „nu credea niciun cuvânt” din ceea ce susținuse Meghan.

Acest lucru a stârnit o ploaie de plângeri către Ofcom, care l-a îndepărtat de emisiunea sa, ca astăzi să fie reabilitat după ce s-a analizat din nou reacția sa cu privire la Meghan, potrivit tabloidelor britanice.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: