The Sun a apelat  la un cititor pe buze şi dezvăluie că Ducele de Sussex i-ar fi spus soției să se "întoarcă" în timpul imnului național.

Cuplul – care a sărbătorit recent prima lor aniversare de nuntă – împărtășesc câteva cuvinte după ce s-au alăturat reginei pentru a urmări parada tradițională.  Apoi, ducesa se întoarce spre Harry, care pare să-i spună: "Nu, nu, nu".

Cititorul pe buze adaugă că Harry pare să spună "bine" când Meghan se întoarce din nou la el.  Prințul își păstrează expresia tristă, în timp ce  Meghan se întoarce în mod ciudat înapoi și încearcă să se adune deoarece maia vea puţin şi izbucnea în plâns.  

Spectatorii cu ochi de vultur au comentat pe  Twitter imaginea care trădează răceala dintre cei doi și sugerează că proaspăta  mămică părea a fi aproape de lacrimi. 

O persoană a scris: "Prințul Harry îi spune lui Meghan Markle să se întoarcă la # TroopingOfTheColour "  Alta a comentat: "Arata ca şi cum începe să plângă. Îl puteți vedea spunând ceva și apoi se întoarce înapoi ca o tornadă.

 "Văd că Meghan nu urmează protocolul, Harry a trebuit să o corecteze și să-i spună să se conformeze … În cele din urmă s-a întors și se vede cum începe să plângă", spune un alt comentator.

"Pe balcon păreu destul reci odată ce se aflau lângă restul familiei regale, inclusiv principele William și Kate Middleton erau indiferenţi faţă de Meghan şi Harry", a comentat altcineva pe social media.

 

Te-ar putea interesa și: