Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry își reactivează spioana din Familia Regală! Are o misiune specială
Prințul Harry își reactivează spioana din Familia Regală! Are o misiune specială

Prințul Harry își reactivează spioana din Familia Regală! Are o misiune specială

Ducele și ducesa de Sussex au solicitat o întâlnire cu Regina Elisabeta în următoarele săptămâni, pentru a-i face cunoștință cu nepoata sa, micuța Lilibet Diana, care s-a născut în luna iunie, spun surse. Cu toate acestea, prima care ar putea să o întâlnească pe fetiță ar fi verișoara lui Harry, prințesa Eugenie.

La începutul lunii septembrie, Harry și Meghan au solicitat o întâlnire cu Majestatea Sa, Regina Elisabeta, pentru a-i face cunoștință cu micuța Lilibet. „Harry și Meghan au înaintat această propunere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul acestora. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor având în vedere prin ce au făcut-o să treacă anul acesta. Personalul Majestății Sale nu a răspuns solicitării, până în prezent”, au spus surse.

Familia Regală, pe cale să o întâlnească pe Lilibet. Cine va fi primul membru regal care o va cunoaște

Prințesa Eugenie ar putea să fie primul membru al Familiei Regale care o va cunoaște pe Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cuplul de Sussex ar fi solicitat o întâlnire cu Casa Regală, în următoarele săptămâni, pentru a le face cunoștință tuturor cu micuța Lilibet.

Este probabil ca, odată cu deplasarea lor, Harry și Meghan să rămână la fosta lor casă din Windsor – unde locuiește, în prezent, prințesa Eugenie – ceea ce înseamnă că ea ar putea fi primul membru al Familiei Regale care o va întâlni pe Lili.  Eugenie locuiește la Frogmore Cottage împreună cu soțul ei, Jack Brooksbank, din luna decembrie a anului trecut.

Prințul Harry și verișoara sa, Eugenie

Soții Sussex s-au mutat în California anul trecut, după ce au renunțat la îndatoririle regale, însă se pare că Prințul Harry a rămas apropiat de verișoara sa, Eugenie. Dacă se va întoarce în Marea Britanie pentru a se întâlni cu regina, este posibil să rămână în fosta sa casă din Windsor, spun sursele express.co.uk.

În vizită la Regina Elisabeta. Unde își botează Harry și Meghan fetița?

Cuplul Harry și Meghan Markle ar plănui să-și boteze cel de-al doilea copil, Lilibet, în Marea Britanie. Micuța nu are încă vârsta necesară pentru a fi supusă acestui pas. Experții regali susțin, în același timp, că cei doi duci au propriile planuri în acest sens și nu vor renunța la „felul lor” de a face unele lucruri.

La emisiunea The Royal Beat de la True Royalty TV, experții regali reuniți au fost întrebați dacă ar putea preconiza că Harry și Meghan ar reveni curând în Marea Britanie pentru un botez.

Expertul regal Emily Nash a răspuns: „Cred că este destul de puțin probabil”. Istoricul regal Dr. Andrew Lownie a fost de acord cu poziția acesteia, la fel ca și corespondentul regal Roya Nikkhah.

Ea a adăugat: „Cred că, având în vedere că Harry și Meghan au decis că vor ca viața lor să fie în America, iar Lilibet s-a născut în America – nu sunt sigură că va fi botezată încă, este foarte mică”.

„Cei din Sussex au fost categorici că au intenționat să facă lucrurile în felul lor și așa s-a dovedit a fi. Probabil va fi botezată în California, deși există zvonuri despre un posibil botez la Windsor”, s-a exprimat autorul regal Richard Fitzwilliams.

Lilibet, al doilea copil al lui Harry și Meghan, s-a născut în luna iunie în Santa Barbara, California. Cei doi părinți nu au făcut publică nicio fotografie cu fiica lor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: