Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry a apucat „calea diavolului”! „Nu permiteți Familiei Regale să treacă prin așa ceva”
Prințul Harry a apucat „calea diavolului”! „Nu permiteți Familiei Regale să treacă prin așa ceva”

Prințul Harry a apucat „calea diavolului”! „Nu permiteți Familiei Regale să treacă prin așa ceva”

Prințul Harry a apucat-o pe „calea diavolului”, alegând să publice o carte de memorii despre viața sa în anul în care Regina Elisabeta împlinește 70 de ani de la sosirea pe tron, potrivit unui expert regal care susține că ducele de Sussex nu ar trebui să-și continue planurile de a-și publica memoriile ce promit să spună o poveste „precisă și pe deplin veridică” despre viața prințului. O astfel de decizie va crea o nouă divizare în familia sa și va umbri anul de referință al reginei, relatează The Express.

Rupert Bell, reporterul regal de la TalkRADIO, a spus că „este trist că (n.r. Prințul Harry) vrea să arunce în Familia Regală cu noroi”. „Mi se pare greșit!”, a spus expertul. „Dacă este atât de loial, așa cum vorbește în acel documentar despre Prințul Philip, față de instituție, atunci nu asta ar trebui să facă asta!”.

Declarațiile vin în contextul în care ducele de Sussex lucrează la cartea de memorii de aproape un an și spune că va aborda domenii din viața sa pe care dorește să le readucă în atenția publicului. Prințul a spus că lucrarea va fi „exactă și complet sinceră” și va împărtăși „relatarea definitivă” a „experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor sale de viață” – cartea urmează să apară la sfârșitul anului 2022.

Prințul Harry își atacă, din nou, familia: De ce „simte nevoia să facă acest lucru”?

Reporterul regal a spus că atitudinea lui Harry este subminată având în vedere că lansarea memoriilor sale are loc în același an în care Regina Elisabeta sărbătorește o „ocazie importantă” în ceea ce privește Jubileul de Platină.

„Dar dacă vrea intimitate, nu-ți fă familia să treacă prin asta”, a spus expertul regal. Aspecte ale familiei regale „nu au avut parte de o presă bună” în ultimele săptămâni, făcând referire la procesul în curs de desfășurare al prințului Andrew în care este implicată acuzatoarea Virginia Giuffre. Andrew neagă toate afirmațiile făcute de Giuffre.

Bell a continuat să se întrebe de ce Harry „simte nevoia să facă acest lucru”, deoarece a spus că un memoriu de tipul „spune tot” vine într-un moment nepotrivit pentru familie.

Contracte comerciale uriașe. „Vor ceva care să se vândă, pentru că nu au fost ieftine!”

El a sugerat: „Dacă vrea să meargă mai departe și să se despartă de familia regală, nu trebuie să scoată cărți! Dar acum că s-au despărțit de familie, de ce nu poate să o lase în pace? Din păcate, el a intrat în aceste contracte comerciale uriașe, iar oamenii cu care a încheiat contractele vor ceva care să se vândă, pentru că nu au fost ieftine!”.

Reporterul regal a concluzionat precizând că prințul este acum prins între „diavol și marea albastră”, sugerând că „din păcate, se pare că a apucat-o pe calea diavolului împotriva familiei regale”.

Prințul a declarat că este „entuziasmat de faptul că oamenii vor citi o relatare de primă mână a vieții sale”. El va face echipă cu scriitorul JR Moehringer pentru a redacta cartea și spune că încasările vor fi donate în scopuri caritabile.