Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Charles îngenunchează Familia Regală: Nici măcar nu realizează! A sfidat total regula sec. al XVII-lea. Ce legături are în politică
Prințul Charles îngenunchează Familia Regală: Nici măcar nu realizează! A sfidat total regula sec. al XVII-lea. Ce legături are în politică

Prințul Charles îngenunchează Familia Regală: Nici măcar nu realizează! A sfidat total regula sec. al XVII-lea. Ce legături are în politică

Prințul Charles a reprezentat ținta unui val de critici, după ce acesta „s-a jucat pe degete” cu viitorul Familiei Regale. Prințul de Wales a sfidat o prevedere legislativă foarte importantă pentru membrii regali. Și pare că nu se va opri, din contră. Charles se apropie mult prea mult de instituțiile globaliste și de politică, încălcând legislația din secolul al XVII-lea.

Fostul membru al Parlamentului britanic Nigel Farage a declarat public că Prințul Charles încalcă legislația din secolul al XVII-lea care prevede că un monarh trebuie să fie apolitic. Prințul de Wales a fost o voce importantă la conferințele realizate pe tema crizei climatice din ultimele săptămâni.

Prințul Charles a participat inclusiv la summit-ul COP26 privind schimbările climatice de la Glasgow și a ținut un discurs în care a declarat că „timpul a expirat”. Viitorul Familiei Regale poate fi extrem de afectat de pozițiile Prințului. Nu își dă seama de apropierea sa de sfera politică sau sfidează regulile cu bună știință?

„Se implică prea mult în politică. Trebuie să se retragă”

„(n.r. Membrii Familiei Regale) sunt discreditați în toate privințele. Dar cel care mă îngrijorează este Prințul Charles. O prevedere a acordului constituțional din secolul al XVII-lea era ca monarhul să nu se amestece în politică. Charles se apropie prea mult de marile instituții globaliste, și cere intervenții la nivelul legislației (n.r. cu privire la criza climatică).

El se implică în această lovitură ecologică. E pe chestia asta – o să murim cu toții. Dacă are dreptate sau nu, nu asta e problema. Cred că se implică prea mult în politică. Trebuie să se retragă”, a declarat fostul parlamentar Reform UK Nigel Farage.

Prințul Charles, aspru criticat pentru că s-a deplasat la summit-ul privind criza climatică cu avionul privat

Prințul Charles a fost un aprig militant pentru schimbările climatice de-a lungul vieții sale. El calcă pe urmele tatălui său, prințul Philip, care a vorbit despre aspecte legate de criza climatică în urmă cu cincizeci de ani.

Charles a fost criticat pentru decizia sa de a se deplasa la summit-ul privind clima cu un avion privat, deoarece acesta emite mai multe emisii de carbon decât orice alt mijloc de transport. Fiul său, prințul William și Catherine au ales să călătorească cu trenul și cu mașina electrică, fiind lăudați pentru gestul lor.

Regina Elisabeta nu a participat la summit-ul COP26 din cauza unor probleme de sănătate. Suverana a decis să respecte sfaturile medicului său, care i-a transmis că cea mai potrivită decizie e să se odihnească în această perioadă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: