Evenimentul Zilei > Actualitate > Prinţul Charles A DESCHIS TURIŞTILOR casa din Valea Zălanului. O noapte în LOCUINŢA SUPERBĂ COSTĂ cât o noapte la un HOTEL DE TREI STELE l Foto + video
Prinţul Charles A DESCHIS TURIŞTILOR casa din Valea Zălanului. O noapte în LOCUINŢA SUPERBĂ COSTĂ cât o noapte la un HOTEL DE TREI STELE l Foto + video

Prinţul Charles A DESCHIS TURIŞTILOR casa din Valea Zălanului. O noapte în LOCUINŢA SUPERBĂ COSTĂ cât o noapte la un HOTEL DE TREI STELE l Foto + video

Prinţul Charles a deschis turiştilor casa din Valea Zălanului.

Cine vrea să trăiască o zi ca Prinţul Charles, are şansa de a se caza în casa acestuia din Valea Zălanului, în care poate sta la biroul lui şi unde poate mânca acelaşi mic dejun ca moştenitorul coroanei britanice.

Pentru o noapte dormită în patul Prinţului Charles, trebuie plătită o sumă similară cu aceea a unei camere la un hotel de trei stele.

„Ne aflăm în camera în care doarme Prinţul Charles atunci când ajunge în România, la Valea Zălanului. Această cameră este deschisă pentru oricine”, a declarat pentru digi24.ro, Răzvan Pascu, consultant turistic.

Turiştii nu lipsesc, iar cei mai mulţi dintre ei provin din rândul cetăţenilor străini. În afară de tratamentul obişnuit, cei care se cazează aici au parte de multe activităţi relaxante. Există 14 locuri de cazare, împărţite în şapte camere duble, iar fostul grajd a fost transformat într-un salon, în care Prinţul Charles îşi petrece timpul când vine la Valea Zălanului.

„Aici vorbim de o atmosferă aparte, unde oamenii au posibilitatea de a se reculege, de a sta în linişte şi de a se bucura de natură şi de specificul minunat al zonei”, a spus şi Istvan Szabo, cel care se ocupă de îngrijirea domeniului.

De asemenea, în zona Covasnei mai sunt peste 150 de castele pregătite să primească turişti, conform celor spuse de Răzvan Pascu: „Se pot caza inclusiv într-un castel din anii 1600, cu picturi pe pereţi, la nişte preţuri de hotel de 4 stele din Bucureşti.”

Surse foto: designist.ro, promoafaceri.com