Evenimentul Zilei > Actualitate > Prințul Andrew nu mai are scăpare. Dovezi cu abuzul Casei Regale. Cum va reacționa Regina Elisabeta? FOTO
Prințul Andrew nu mai are scăpare. Dovezi cu abuzul Casei Regale. Cum va reacționa Regina Elisabeta? FOTO

Prințul Andrew nu mai are scăpare. Dovezi cu abuzul Casei Regale. Cum va reacționa Regina Elisabeta? FOTO

Virginia Giuffre lansează noi probe care pot dovedi actele de agresiune supra sa când era adolescentă. Aceasta le-a trimis prințului Andrew pe adresa Casei Regale britanice.
Virginia Giuffre a publicat o imagine în care pretinde că a trimis acte legale referitoare la procesul de abuz  împotriva prințului Andrew. Giuffre, în vârstă de 38 de ani, spune că a încercat de mai multe ori să aducă dovezile prințului Andrew, dar susține că echipa sa juridică i-a zădărnicit încercările. Prințul Andrew a fost acuzat că s-a „ascuns” pe moșia de vară a reginei din Balmoral, Scoția, încă de marți, în încercarea de a evita procesul civil în SUA.

Plicul a fost plasat într-o cutie poștală tradițională de culoare roșie: Royal Mail

Plicul a fost adresat Prințului Andrew pe adresa regală din parcul privat Windsor Great, la doar trei mile de Castelul Windsor, pe 9 septembrie. Scrisoarea a fost una dintre cele cinci presupuse încercări ale lui Giuffre de a servi prințului dovezile pe car ele neagă, la care echipa sa juridică trebuie să răspundă în termen de 21 de zile.
Virginia Roberts lansează fotografii care demonstrează că documentele de agresiune sexuală au fost trimise prințului Andrew la adresa sa de domiciliu.

Avocații lui Giuffre au declarat: „Serviciul nu este un joc de ascundere în spatele zidurilor palatului”. Reamintim că Giuffre l-a acuzat pe ducele de York că a agresat-o sexual la 17 ani, lucru pe care el îl neagă vehement.

Giuffre a depus o cerere civilă în care susținea că a fost obligată să întrețină relații intime cu prințul în trei ocazii. Ea a spus că a fost la insistența miliardarului pedofil Jeffrey Epstein și a acuzat-o pe Ghislaine Maxwell, în prezent arestată.

Prințul Andrew vrea să-şi piardă urma. Unde s-ar putea ascunde de acest proces

Imaginea a apărut după ce judecătorul din New York, Lewis Kaplan, a decis că este legal ca echipa juridică a lui Giuffre să trimită hârtiile către avocatul prințului din Los Angeles, Andrew Brettler, având în vedere că alte încercări par să fi eșuat până acum.

Acest lucru a venit după ce Înalta Curte din Londra a decis la începutul acestei săptămâni că va servi documentele în numele avocaților americani.

Cu toate acestea, jurisdicția nu ajunge în Scoția, ceea ce arată că prințul ar putea schimba adresa sa în Balmoral pentru a opri un proces care l-ar putea costa milioane dacă cererea va avea succes.

Înalta Curte ar fi trebuit să ceară Curții de sesiune din Edinburgh să transmită documentele, relatează Sun.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: