Prins la furat în tramvai.

Unul dintre eroi, Cristi Brâncovan l-a filmat pe cel care era acuzat de ceilalți călători că, împreună cu mai mulți prieteni de-ai lui, a înghesuit lumea într-o stație și a început să îi buzunărească.

În imaginile postate pe Facebook se poate observa cum bărbații din autobuz și chiar și ceilalți călători îl cunoșteau pe individ și l-au încercuit pentru a-l face să recunoască furturile.

Alături de imagini, Cristi Brâncovan a adăugat și câteva rânduri despre povestea respectivă și despre faptele bărbatului din trecut.

Iată aici povestea redată pe Facebook.

M-am reîntâlnit cu hoții din buzunare. Erau la "muncă" și azi, profitând de aglomerația de după parada de ziua națională. Colegii celui din imagine au fugit după ce i-am surprins în stația Sinaia, în timp ce înghesuiau oamenii cu scopul de a-i buzunării.Cel din imagine, "specialist în autovictimizare" se numește Mailat Marius Robert, domiciliat în Vinga, jud. Arad, fără nicio altă ocupație în afara furturilor din buzunare, a fost trimis recent în judecată, în stare de libertate, pentru furt si faptul că a scos banii de pe cardul uneia din victime ce avea PIN-ul notat în portofelul furat de el. Pentru aceeași faptă a fost condamnat cu suspendare și în 2015, însă nu a respectat termenii suspendării pedepsei ci a recidivat și recidivează zilnic. Face parte din grupul infracțional organizat din Vinga, ce "se ocupă de buzunarele timișorenilor", pe mijloacele de transport în comun, în stații, la semafoare și în alte locuri publice aglomerate”, scrie Cristi Brâncovan pe contul său de socializare.

 

Te-ar putea interesa și: