Mai multe agentii de presă au publicat astăzi imaginile dramatice surprinse la frontiera dintre Croaţia şi Ungaria, unde s-a blocat valul de imigranţi. Autorităţile croate spun că peste 20.000 de refugiaţi au intrat în ţara lor. Imigranţii dorm pe unde apucă: în gări, pe câmpuri sau pe caldarâm în parcările din punctele de trecere a frontierei. Familii intregi trec printr-o dramă cumplită, imaginile surprinse de jurnaliştii aflaţi la faţa locului fiind mai mult decât grăitoare.


Musulmanii AU DAT FOC la graniţa dintre Croaţia şi Ungaria. TENSIUNEA CREŞTE între forţele de ordine croate şi cele maghiare. Poliţia maghiară a DEZARMAT 40 de POLIŢIŞTI CROAŢI

Autoritățile maghiare au sechestrat un tren care aducea refugiați din Croația, i-au dezarmat pe cei 40 de polițiști croați care însoțeau garnitura și l-au arestat pe mecanicul de locomotivă. Croația susține însă că niciun polițist al său nu a fost dezarmat în Ungaria. Ministrul maghiar de externe lansează un atac dur la adresa mai marilor Europei. “Europa a devenit ipocrită. Europa nu vrea să admită, cu onestitate, că se confruntă cu o problemă enormă ”, spune Peter Szijjarto. Poliţia slovenă a folosit gaze lacrimogene împotriva unui grup de câteva sute de migranţi care încerca să treacă cu Croaţia. Detalii aici!


Copila pe care şeful ISIS o avea ca SCLAVĂ sexuală, povesteşte ORORILE prin care a trecut: "Converteşte-te la Islam sau te UCID!" | VIDEO

Povestea cumplită a unei tinere yazidi luată ca sclavă sexuală de către luptătorii Statului Islamic şi aleasă să servească sub teroarea şefului Abu Bakr al-Baghdadi. A supravieţuit ororilor comise în numele Islamului, deşi viaţa ei a fost în pericol în fiecare zi petrecută în mâinile criminalului. Detalii aici!


Violenţe îngrozitoare într-o gară din Croaţia. Migranţii sirieni şi afgani s-au bătut pe biletele de tren VIDEO

O înfruntare extrem de violentă s-a produs între sirienii şi afganii în gara din Beli Manastir, după ce s-a zvonit că numai refugiaţii sirieni îşi pot procura bilete de călătorie.  Şi-au aruncat pietre în cap, s-au lovit cu sticle şi beţe, mai mulţi tineri din cei implicaţi în conflict sângerând abundent din cauza rănilor suferite. Detalii aici!