ATENŢIE. GALERIE FOTO NEINDICATĂ PERSOANELOR SENSIBILE LA NUDITATE!!


Bunyadi este un nou restaurant devenit celebru în Marea Britanie şi în toată lumea. Nu felurile de mâncare sunt cele mai cunoscute, ci faptul că cei care doresc să mănânce aici trebuie să fie… dezbrăcaţi. Dezbrăcaţi de haine şi de ruşine, cei mai mulţi dintre cei care au călcat pragul restaurantului cu pricina s-au declarat foarte încântaţi de experianţa unică, arată Daily Mail.

Mulţi care ajung aici pentru prima oară au stări de nervozitate, dar după un timp îşi dau seamă că nu este chiar aşa de rău, şi se relaxează.

Cu toate astea, pentru cei care nu se simt în regulă fără haine, ei au opţiunea de a se îmbrăca cu un halat alb- pe care îl pot da jos, bineînţeles.

În unele locurile ale restaurantului, vesela şi mesele sunt total rustice- făcute din mâl şi din lemn, un lucru destul de rar găsit în restaurantele celebre din lumea întreagă.

Pentru a împiedica acţiunile nedorite ale vizitatorilor, cei care deţin restaurantul au şi un regulament strict, care îi obligă să se abţină de la orice lucru cu tentă sexual, dar şi să folosească aparate sau telefoane. “Să fii doar tu şi trupul tău”- asta vor să evidenţieze cei care au lansat acest concept de restaurant.