Evenimentul Zilei > Actualitate > Primul oraș din România cu automate stradale de măști și mănuși. Vezi cât te costă
Primul oraș din România cu automate stradale de măști și mănuși. Vezi cât te costă

Primul oraș din România cu automate stradale de măști și mănuși. Vezi cât te costă

Sibiul este primul oraș unde a apărut un automat stradal de la care se pot cumpăra măști, mănuși, ochelari de protecție și geluri dezinfectante.

Automatul, de genul celor care livrează sandwich-uri sau sucuri, a fost instalat în Piața Cibin, cea mai mare piață agroalimentară din oraș, de către o firmă sibiană care are o experiență de câțiva ani în livrarea unor asemenea aparate.

Aparatul este dotat cu măști chirurgicale, la prețul de 3,5 lei bucată, măști cu protecție ridicată FFP2, la prețul de 20 de lei bucată, ochelari de protecție cu 15 lei, gel dezinfectant de 500 ml, la prețul de 25 de lei, sau unul mic de doar 40 ml la 10 lei.

De asemenea cumpărătorul poate alege și seturi de produse de protecție, cum ar fi kitul care conține o mască și două perechi de mănuși, la prețul de cinci lei, sau setul cu două măști și patru perechi de mănuși la prețul de 10 lei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: