Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste neașteptată pentru Boris Johnson. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă
Veste neașteptată pentru Boris Johnson. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă

Veste neașteptată pentru Boris Johnson. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă

Carrie și Boris Johnson așteaptă un al doilea copil, la câteva luni după un avort spontan care a lăsat-o „cu inima frântă”. Anunţul a fost făcut de soţia premierului pe Instagram.

Carrie Johnson și-a anunțat sarcina pe Instagram și a spus că se simte „incredibil de binecuvântată să rămână din nou însărcinată”, dar și „ca este o pungă de nervi” în urma unui avort spontan la începutul acestui an.

Premierul Boris Johnson va deveni din nou tată

Într-o postare pe Instagram, Carrie Johnson a relatat despre avortul spontan la începutul acestui an. Ea a scris: „La începutul anului, am avut un avort spontan care m-a lăsat cu sufletul la gură. Mă simt incredibil de binecuvântată că sunt din nou însărcinată, dar m-am simțit și ca o pungă de nervi”.

Carrie Johnson a adăugat în postarea sa: „Problemele de fertilitate pot fi foarte grele pentru mulți oameni, mai ales atunci când pe platforme precum Instagram poate părea că totul merge bine. Mi s-a părut un adevărat confort să aud de la oameni care au suferit și pierderi, din acest motiv sper ca împărtășirea acestui lucru i-ar putea ajuta și pe alții”, a scris soția premierului britanic.

Soţia premierului aşteaptă un „bebeluș curcubeu” de Crăciun

Boris Johnson, his wife Carrie Johnson and their baby Wilfred

Un „bebeluș curcubeu” este un copil născut după un avort spontan, mort sau neonatal. Mai precis, bebelușul curcubeu se naște la scurt timp dupa ce părinții au suferit pierderea unui alt copil, fie prin avort spontan, deces survenit la naștere sau deces infantil. Această denumire, de bebeluș curcubeu, este dată acelor copii speciali care vin dupa o perioadă tragică, aşa cum apare un curcubeu dupa o furtună. Exact ceea ce i s-a întâmplat şi lui Carrie Johnson.

Premierul, în vârstă de 57 de ani, s-a căsătorit cu Carrie Johnson (născută Symonds), care are 33 de ani, într- o mică ceremonie la Catedrala Westminster din luna mai.

17/12/2020. London, United Kingdom. Wilfred Paints for the Hand in Hand Together. The Prime Minister's son Wilfred painting in the flat of Number 10 Downing Street for the Hand in Hand Together Campaign. Picture by Andrew Parsons / No 10 Downing Street

Doamna Johnson a folosit anterior Instagramul pentru a anunța numele primului ei fiu, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson – cu numele Nicholas ales în semn de respect pentru cei doi medici care au salvat viața prim-ministrului atunci când a avut COVID-19.

Copilul a fost numit după bunicul premierului, Wilfred, și bunicul ei, Lawrie, precum și cei doi medici, dr. Nick Price și profesorul Nick Hart, care l-au tratat în terapie intensivă.

A fost a treia căsătorie a premierului Johnson, acesta fiind căsătorit anterior cu Marina Wheeler, având patru copii. În schimb, nu a avut copii cu prima sa soție Allegra Mostyn-Owen.

Cine este Carrie Johnson

Carrie Johnson este fiica unuia dintre fondatorii ziarului Independent, Matthew Symonds și a avocatei Josephine McAffee. Tânăra de 33 de ani a crescut în sud-vestul Londrei înainte de a studia istoria artei și studii de teatru la Universitatea Warwick.

Prima ei slujbă în politică, spune ea, a fost să lucreze pentru Zac Goldsmith, deputatul pentru Richmond Park și North Kingston. S-a alăturat partidului conservator ca ofițer de presă în 2010, iar doi ani mai târziu a lucrat la campania de succes a lui Johnson pentru a fi reales primarul Londrei.

A lucrat pentru secretarul de cultură de atunci, John Whittingdale, înainte de a fi angajată ca consilier special media pentru Sajid Javid când era la Departamentul pentru Comunități și Administrație Locală.

Ea a devenit șefa de comunicare a partidului, dar a plecat în 2018 pentru a lucra în relații publice pentru Oceana – un proiect care protejează viața marină. Carrie Johnson s-a alăturat ulterior grupului de la Fundația Aspinall, devenind șefa lor de comunicare în ianuarie 2021, scrie news.sky.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: