PRIMUL mesaj al Iuliei Ionescu, eleva care a fugit de acasă la o mănăstire

PRIMUL mesaj al Iuliei Ionescu, eleva care a fugit de acasă la o mănăstire

În urmă cu câteva zile, eleva de la Liceul Sfântu Sava din București a transmis primul său mesaj de când s-a reîntors acasă, după ce timp de câteva zile a fost căutată de poliție în toată țara.

"Până azi (20 februarie - n.r.) a fost necesar să fiu în silenzio stampa din motive obiective. Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care nu s-au lăsat influenţaţi de bazaconiile apărute în media. Sunt în continuare veselă şi senină, aşa cum mă ştiu toţi cei care mă cunosc. Mi-e dor de voi toţi! Nu scăpaţi de mine aşa uşor!", a postat Iulia Ionescu pe contul său de Facebook. Iulia a fost dată dispărută pe 12 februarie, de către mama ei, după ce nu a mai ajuns la școală. Timp de trei zile, eleva olimpică a fost căutată de forțele de ordine în toată țara, fiind descoperită, pe 15 februarie, într-un tren ce venea de la Suceava la București. Fata fusese la o mănăstire din județul Neamț. CITIȚI ȘI:

  • Ce a spus la spovedanie eleva eminentă DISPĂRUTĂ de acasă. Mărturia ei a apărut într-o postare pe Facebook-ul Mănăstirii Sihăstria Rarăului 
  • CAZUL ELEVEI DISPĂRUTE. Iulia Ionescu s-a întors la mânăstire. Călugăr: “Poliţiştii, şi tatăl, şi fata, i-au cerut iertare părintelui pentru toate cele întâmplate!”
  • Cazul elevei dispărute: "Călugării nu pot fi traşi la răspundere"
  • TRASEUL elevei dispărute din Bucureşti. Poliţia a stabilit unde a fost cazată două nopţi