Evenimentul Zilei > Sport > Primul meci cu spectatori de la începutul pandemiei. CSA Steaua – CS Afumați se joacă în Ghencea
Primul meci cu spectatori de la începutul pandemiei. CSA Steaua – CS Afumați se joacă în Ghencea

Primul meci cu spectatori de la începutul pandemiei. CSA Steaua – CS Afumați se joacă în Ghencea

Primul meci cu spectatori are loc la ora 17:30 pe arena din Ghencea, dar nu pe stadionul construit pentru EURO 2020, ci pe o arena auxiliară.

200 de spectatori vaccinați cu ambele scheme de vaccinare vor putea participa la această partidă. Aceștia au putut cumpăra biletele la meci astăzi.

Roș-albaștrii au anunțat pe site-ul oficial al echipei că persoanele vaccinate și cele care prezintă dovada unui test RT-PCR / antigen rapid pot asista la prima manșă a finalei barajului de promovare.

Meciul este cu miză, promovarea în Liga 2

După ce a trecut de Mostiștea Ulmu în semifinale, CSA Steaua se duelează cu CS Afumați pentru un loc în ediția următoare a Ligii 2. „Militarii” nu vor avea o misiune ușoară în fața echipei care a interzis un nou act din „Războiul Stelelor”. Ilfovenii au eliminat FCSB II în runda precedentă.

Pițurcă spune că are emoții înaintea barajului de promovare pe care îl va juca Steaua cu Afumați și este de părere că un meci împotriva celor de la FCSB II ar fi fost mult mai ușor decât acesta.

”Am emoții. Eu cred că meciul cu FCSB II era mai ușor decât cu Afumați. Chiar dacă veneau jucători de la prima echipă, ce poftă aveau acei jucători să încurce Steaua. E un adversar care are o anumită experiență, i-am văzut cu FCSB, e o echipă foarte periculoasă.

Au fost surprize mult mai mari. Au fost echipe din liga a patra care au eliminat Real Madrid din Cupă. Fotbalul e fotbal. Ar fi o catastrofă ca Steaua să nu promoveze anul acesta. Sunt sigur că Daniel Oprița și-a luat toate măsurile și jucătorii sunt concentrați”, a spus Pițurcă.

În această seară, pe Arena Națională, tot cu spectatori are loc și finala Cupei României la fotbal: Astra – CS Craiova. 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: