Evenimentul Zilei > EVZ Special > Primul bărbat care a născut 3 copii nu a beneficiat de drepturile impuse acum de UE. Dar s-a umplut de bani
Primul bărbat care a născut 3 copii nu a beneficiat de drepturile impuse acum de UE. Dar s-a umplut de bani

Primul bărbat care a născut 3 copii nu a beneficiat de drepturile impuse acum de UE. Dar s-a umplut de bani

Este vâlvă mare după ce Parlamentul European a votat ieri Raportul Matic, care prevede că bărbații pot naște. Nu e vorba, însă de toți bărbații, fiindcă Dumnezeu nu le-a dat masculilor tot ce trebuie pentru a purta în pântec un copil.

Grija europarlamentarilor este pentru transsexuali care sub pantaloni au rămas totuși cu uter și ovare. Aceștia, atât câți sunt ăn Europa, își cer dreptul să nască copii deși în cartea lor de identitate scrie că sunt bărbați.

În raport se vorbește despre dreptul bărbaților care au fost femei în trecut (transsexualii), precum și altor persoane non-binare ca să rămână însărcinate și să nască. De fapt, totul a pornit de la presiunile LGBTQ, organizație care a susținut că acești bărbați nu beneficiază de ajutor medical și de toate drepturile pe care le are o femeie în timpul sarcinii.

Din partea României, au votat Raportul Matic toți europarlamentarii USR-PLUS, în frunte cu Dacian Cioloș, fost premier, și Dragoș Tudorache, fost ministru de Interne în cabinetul Cioloș. Întreaga listă a fost deja publicată de evz.ro.

A existat în lume și primul bărbat care a născut fiindcă soția sa nu putea avea copii. Nu a beneficiat de niciun drept al unei femei însărcinate, dar s-a umplut de bani vânzându-și povestea și fotografiile către mass-media. S-a petrecut în America, în anul 2008.

Cum și de ce a rămas Thomas gravid

Thomas Beatie a şocat întreaga lume în 2008, atunci când a apărut în emisiunea lui Oprah Winfrey și a arătat că este însărcinat. Burta lui era vizibilă.

Thomas este originar din Honolulu. S-a născut femeie, dar a spus că a început să se simtă băiat când avea zece ani. În martie 2002, a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex pentru a deveni bărbat, o operaţie care a implicat şi dubla mastectomie, adică operarea sânilor. Dar şi-a păstrat organele reproductive feminine, uterul și ovarele. Aşa a fost posibil să rămână gravid și să ducă sarcina la bun sfârșit.

A născut primul său copil, o fiică pe nume Susan, pe 29 iunie 2008. Fotografii cu el însărcinat, apoi cu bebelușa lui s-au vândut pe sume mari unor agenții de presă sau unor cunoscute reviste americane și din Marea Britanie. De exemplu, coperta revistei People a fost împărțită între el cu fetița și Barack Obama, care pe atunci candida la preşedinţie.

Thomas Beatie avea acte că este bărbat și purta nume masculin. S-a căsătorit cu Nancy Gillespie în Hawaii pe 5 februarie 2003 și amândoi au căzut de acord ca el să poarte sarcina. Soția lui era infertilă. Au apelat la un donator de spermă şi inseminare artificială. Apoi, pe perioada sarcinei, Thomas a suspendat tratamentul cu testosteron.

Povestea a șocat la acel moment, iar Thomas și Nancy s-au trezit cu un val de critici asupra lor.

Primul bărbat gravid are acum 4 copii, din care 3 sunt născuți de el

După prima naștere, cuplul Thomas și Nancy nu s-au oprit aici. El a născut al doilea copil, un fiu, în iunie 2009, şi al treilea copil, tot un băiat, în iulie 2010.

Apoi, mult prea tulburata lor viață sub lumina reflectoarelor a ajuns în impas. Căsnicia nu a durat, iar cei doi au înaintat actele de divorţ în 2012.

Desfacerea căsătoriei, un alt moment unic și cu multe probleme. A fost un divorţ greu, pentru că primul judecător care s-a ocupat de caz a decis că, deoarece Beatie născuse copiii familiei, atunci el era legal femeie. În consecință, judecătorul a considerat că mariajul lor nu era recunoscut în statul Arizona, acolo unde se depuseseră actele de divorţ.

Abia în 2014, după o lungă luptă în justiţie, Curtea din Arizona a decis că mariajul lor era valid şi astfel au putut divorţa, Thomas primind custodia copiilor.

Ulterior, el şi-a refăcut viaţa. A întâlnit-o pe Amber și s-a căsătorit cu ea. Femeia a devenit ea mamă alături de Thomas. Au fost şase ani de încercări până când Amber a rămas, în cele din urmă, însărcinată. Dar au trăit o bucurie imensă cu toții, copiii lui Thomas și proaspeții părinți, atunci când a venit pe lume cel de-al patrulea copil al familiei, un fiu pe nume Jackson.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: