Evenimentul Zilei > Monden > Primele imagini cu Alec Baldwin după tragedia comisă. Actorul este desfigurat, aflându-se în pragul disperării
Primele imagini cu Alec Baldwin după tragedia comisă. Actorul este desfigurat, aflându-se în pragul disperării

Primele imagini cu Alec Baldwin după tragedia comisă. Actorul este desfigurat, aflându-se în pragul disperării

Alec Baldwin a ucis-o accidental pe directoarea de imagine chiar pe platoul de filmare. Aceasta și-a dat ultima suflare în urma unei împușcături. Actorul a fost surprins în stare de șoc la doar câteva minute de la incident.

Imaginile îl au în prim plan pe actorul Alec Baldwin care a rămas șocat în urma tragediei întâmplate pe platourile de filmare. Acesta a dat o serie de declarații politiei.
Pozele au fost postate pe Twitter de către jurnalistul CBS Rick Folbaum. În prima imagine, actorul vorbește la telefon și este foarte agitat, iar în a doua, acesta este surprins cu mâinile sprijinite în genunchi.

A ucis o femeie chiar la filmare

Vedeta i-a luat viața unei femei joi cu un foc de armă. Filmările aveau loc în statul american New Mexico unde directoarea de imagine nu a mai avut nici o șansă, iar regizorul filmului a fost grav rănit.

Autoritățile au declarat că încă nu se știe dacă actorul a vrut să îi ia viața colegei de platou sau a fost un accident.

Directoarea de imagine, în vârstă de 42 de ani, a fost luată de urgență cu un elicopter la un spital din apropiere, dar a fost prea târziu pentru a fi salvată.Regizorul filmului „Rust”, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

„Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările pentru lungmetrajul „Rust”, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

Purtătorul de cuvânt al producției a declarat că a fost un accident, arma folosită de actor făcea parte din recuzită, dar marea surpriză a fost ca aceasta să aibă gloanțe adevărate.

„Alec Baldwin a fost chestionat de poliţişti. El a dat declaraţîi şi a răspuns unor întrebări. S-a prezentat voluntar şi a părăsit clădirea la finalul întrebărilor. Nicio punere sub acuzare şi nicio arestare nu au fost operate”, a precizat Juan Rios, purtător de cuvânt al şerifului din Santa Fe.

Toată echipa a fost audiată, dar încă nu există nici o punere sub acuzare.

„Anchetatorii încearcă să afle tipul de proiectil care a fost tras” , a mai declarat șeriful local.

Întreabă echipă este devastată de această tragedie, iar acest accident este unic în istoria cinematografiei.

„Întreaga distribuție și echipa a fost absolut devastată de tragedia de astăzi și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi ai Halynei.Am oprit producția filmului pentru o perioadă de timp nedeterminată și cooperăm pe deplin cu ancheta Departamentului de Poliție din Santa Fe. Vom oferi servicii de consiliere tuturor celor care au legătură cu filmul, în timp ce ne străduim să procesăm acest eveniment îngrozitor”, a declarat compania.