Evenimentul Zilei > International > Primarul VENEȚIEI amenință că LUNETIȘTII vor trage asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
Primarul VENEȚIEI amenință că LUNETIȘTII vor trage asupra oricui va striga „Allahu Akbar”

Primarul VENEȚIEI amenință că LUNETIȘTII vor trage asupra oricui va striga „Allahu Akbar”

Primarul din Veneția a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice importante, care vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”

Polițiștii vor trimite lunetiști pregătiți să ucidă potențiali teroriști – vor trage asupra oricum va striga „Allahu Akbar”

Primarul din Veneția – una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume – a declarat că forțele de securitate sunt gata să atace orice suspect jihadist, fără urmă de milă. 

Amenințările sale vin după atacul terorist de la Barcelona în care un susținător al ISIS a ucis 15 persoane, cu o furgonetă pe bulevardul central al orașului, Las Ramblas. 

Luigi Brugnaro, primarul din orașul italian, a mai spus că lunetiștii vor ucide pe loc orice terorist pe care îl vor avea în bătaia armei. .

Europa a fost lovită de un val de atacuri teroriste, un potențial atentat pregătit pentru aseară, la un concert ce urma să aibă loc în orașul olandez Rotterdam a fost dejucat de forțele de securitate.  

Primarul Brugnaro a spus: „Orice va striga Allahu Akbar în Piața St. Marco se poate aștepta să fie ucis de lunetiși în patru pași”. El a adăugat că nu a fost niciodată corect politic și a cerut mai multe acțiuni împotriva teroriștilor, scrie Daily Star. 

Primarul a promis că, fără nicio compasiune, polițiștii îi vor trimite pe suspecții teroriști „direct la Allah”. „Trebuie să ne creștem securitatea în țară, în orașe, când vine vorba despre terorism. Am avut patru persoane care urmau să comităm atacuri teroriste, arestate în Veneția, în urmă cu câteva luni, pentru că voiau să arunce în aer Podul Rialto. Au spsu că vor vor să meargă să-l întâlnească pe Allah, așa că o să-i trimitem direct la Allah, fără să fie nevoie să arunce în aer un pod, o să-i împușcăm direct”. 

Daily Star Online a scris anterior că orașe de pe litoral, din Marea Britanie, ar putea deveni riscante din cauza unor atacuri jihadiste în care să se folosească dubițe. 

Teroriștii au atacat, de multe ori, în Europa, în ultimii ani. Marea Britanie a fost lovită de trei atacuri jihadiste anul acesta, pe Podul Westminster, Podul Londrei și Manchester Arena. 

Conform presei internaționale, ISIS a cerut celulelor teroriste jihadiste să folosească dube sau camioane pentru atacuri în Occident. 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: