Evenimentul Zilei > Monden > Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit în mare secret și așteaptă să devină tătic. Cine este misterioasa parteneră de viață a edilului
Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit în mare secret și așteaptă să devină tătic. Cine este misterioasa parteneră de viață a edilului

Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit în mare secret și așteaptă să devină tătic. Cine este misterioasa parteneră de viață a edilului

Pentru că urmează să devină tată în curând, primarul Timișoarei a luat o decizie bărbătească, asumată și frumoasă. S-a însurat. Dovedește cât de mult respectă tradițiile românești, după ce a decis să își continue viața pe plaiuri mioritice. Miercuri, la ora 20:00, a făcut public acest lucru, pe Facebook, deși a trecut ceva timp de la eveniment. A fost modul lui de a răspunde, public, întrebărilor lansate de ziariști.

Primarul Fritz s-a căsătorit în secret, și spunem asta pentru că lucrurile au ieșit la iveală abia miercuri după amiază, prin prisma anunțului de intenție publicat Consiliul Local, și care a fost uitat la vedere. Conform anunțului, edilul a depus actele chiar în ziua în care Evenimentul Zilei publica știrea despre faptul că aleasa lui este însărcinată într-o lună avansată.  Conform legislației, căsătoria, după publicarea anunțului, se programează în termen de maxim 10 zile.

Miercuri la ora 20,00, primarul Timișoarei a transmis, pe Facebook, următorul mesaj. „De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara. Sursele noastre indică faptul că actuala doamnă Fritz urmează să nască în lunea septembrie. Încă nu se știe dacă va alege o maternitate timișoreană pentru acest lucru”.

El a și postat un detaliu de fotografie. O ține de mână pe aleasa lui. Imaginea a fost realizată în ziua în care a devenit, oficial, primar al Timișoarei, după depunerea jurământului.

Cum s-a aflat despre căsătorie

Pe site-ul Primăriei Timișoara a fost publicat pe 5 august anunțul de înregistrare a declarației de căsătorie a domnului Dominic Samuel Fritz cu domnișoara Yiran Lin. Proaspăta doamnă Fritz, dacă a avut loc căsătoria, are 36 de ani și domiciliul în Tianjin, Republica Populară Chineză.

 

Miercuri după – amiază, consilierul primarului timișorean, Bogdan Marta, nu a putut confirma căsătoria edilului, momentan, pe motiv că nu i-a fost adusă la cunoștință. El a precizat că va comunica în acest sens imediat ce superiorul său îi va răspunde la întrebarea care a fost adresată de mai mulți ziariști. Între timp, așa cum s-a văzut, edilul a decis să facă singur anunțul, spre bucuria timișorenilor care voiau să-l știe om la casa lui.

Totuși, edilul nu prea poartă verighetă, după cum se poate vedea în imaginile oficiale distribuite, marți, pe pagina sa de Facebook, din timpul unui moment oficial.

Copilul ar putea avea cetățenie română

Așa cum Evenimentul Zilei a scris, în iulie, Dominic Fritz, edilul timișorean a participat, alături de părinți și de iubită, la un eveniment cultural în aer liber. S-a putut observa că iubita primarului este însărcinată, într-o lună avansată.

Deși timișorenii sunt curioși să știe care sunt deciziile de viață ale edilului lor ales, acesta încearcă să își păstreze cât mai departe de ochii lumii viața intimă. Încă nu se știe nici unde se va naște copilul. Iubita primarului nu a trăit la Timișoara, deși  relația dintre ei durează de dinainte ca Dominic Fritz să fie ales edil.

Evident, una din opțiuni, este ca urmașul lui Dominic Fritz să vină pe lume chiar în orașul de pe Bega, unde există inclusiv maternități private, care pot oferi condiții viitoarei mămici, precum în Occident. „Sunt timișorean european, crescut în Germania”, așa se definește Dominic Fritz, primarul în vârstă de 37 care n-a putut încă să-și ia cetățenia română.

Cine este partenera de viață a primarului Fritz

Timișorenii au aflat că alesul lor are o iubită în seara în care acesta a câștigat alegerile. El a făcut o baie de mulțime cu iubita sa de mână. Tot el menționat că Yiran Lin este diplomată în cadrul ONU. Și în ziua în care a preluat efectiv biroul de primar al Timișoarei, frumoasa lui iubită i-a fost alături.

Sursa foto: Andreea Herczegh / Cămine în mișcare: Centriphery

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: